Kis autómat lecseréltem egy nagy autóra. Miért lett a többi autós hirtelen sokkal udvariasabb?

Nekem kicsi autóm van (Vw polo) de nem érdekel kinek mekkora autója van.
de azért az Ifától vagy a Kamaztól egy kicsit félek

Ti hol laktok az országban hogy mindig ledudálnak és tiszteletlenek veletek?
Én hiába járok az öreg 16 éves nexiámal sosem dudáltak le pedig nagyon nyugodtan vezetek és még a román bmw-sek meg kamionok is visszaindexelnek nekem mikor megelőznek

Hol? Budapesten!
Ebben a városban nincs olyan hogy nyugodt, gond nélküli közlekedés. Valaki mindig dudál és pofázik valamiért. Ráadásul nem csak akkor dudálnak rád és ordítoznak ha valamit rosszul csináltál, hanem ha a másik béna és nem veszi észre hogy ő miatta alakult ki az egész konfliktus.
pl. Ha valaki nem adja meg neked a jobbkezet, akkor is ő kezd el ordítani és dudálni:)

Ez jó :)
Milyen autód volt és milyen lett helyette?

Nagy autót segítik? A legerősebb Turbós benzines Espace-t oldalról elüti a trabant, pedig nekem van elsőbbségem...

Én nem vettem ilyet észre pedig a Seat Cordoba sem kicsi autó.
Amúgy én leszarom milyen autó ha ki akar jönni én meg épp fékezek a Suzukit is kiengedem majd elmegy előlem valamerre. Pesten vezetek de eddig még nem dudáltak le. Villogni villogtak már rám mondom biztos ismer én is köszönök neki úgy hogy ráhúztam a hátsó ködlámpám már nem villogott utána :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!