Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kis autómat lecseréltem egy...

Kis autómat lecseréltem egy nagy autóra. Miért lett a többi autós hirtelen sokkal udvariasabb?

Figyelt kérdés
Nem a kicsit és a gyengét kellett volna jobban segíteni nem pedig a nagyot és erőset?
2011. febr. 24. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A nagy autóktól a kisautósok félnek, már onmagában is "veszélyes" a nagy autó a kicsire nézve (pl.karambol), meg elterjedt a sztereotípia, hogy a nagy autókat maffiózók vezetik. Elvben igazad van, hogy a kicsit kéne segíteni, de a gyakorlat sajnos más.
2011. febr. 24. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Rám dudáltak már fekete A6-osban is, megjegyzem, jogosan. Különben nekem még nem tűnt fel, megszoktam a kicsiket, így mikor nagyot vezetek, nagyon kell figyelnem, hova lógok, erre nem jutott figyelem :)
2011. febr. 24. 10:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Az a magyar mentalítás. Én is átültem a suzukiból egy nagyobb autóba, egyből nem másznak a seggembe, nem villognak, nem dudálnak, pedig ugyanúgy vezettem a suzukit is.
2011. febr. 24. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem kicsi autóm van (Vw polo) de nem érdekel kinek mekkora autója van.

de azért az Ifától vagy a Kamaztól egy kicsit félek

2011. febr. 24. 10:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Ti hol laktok az országban hogy mindig ledudálnak és tiszteletlenek veletek?

Én hiába járok az öreg 16 éves nexiámal sosem dudáltak le pedig nagyon nyugodtan vezetek és még a román bmw-sek meg kamionok is visszaindexelnek nekem mikor megelőznek

2011. febr. 24. 10:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Hol? Budapesten!

Ebben a városban nincs olyan hogy nyugodt, gond nélküli közlekedés. Valaki mindig dudál és pofázik valamiért. Ráadásul nem csak akkor dudálnak rád és ordítoznak ha valamit rosszul csináltál, hanem ha a másik béna és nem veszi észre hogy ő miatta alakult ki az egész konfliktus.

pl. Ha valaki nem adja meg neked a jobbkezet, akkor is ő kezd el ordítani és dudálni:)

2011. febr. 24. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez jó :)

Milyen autód volt és milyen lett helyette?

2011. febr. 24. 13:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagy autót segítik? A legerősebb Turbós benzines Espace-t oldalról elüti a trabant, pedig nekem van elsőbbségem...

( http://www.youtube.com/watch?v=KSGvrMlgYnk )

2011. febr. 24. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem vettem ilyet észre pedig a Seat Cordoba sem kicsi autó.

Amúgy én leszarom milyen autó ha ki akar jönni én meg épp fékezek a Suzukit is kiengedem majd elmegy előlem valamerre. Pesten vezetek de eddig még nem dudáltak le. Villogni villogtak már rám mondom biztos ismer én is köszönök neki úgy hogy ráhúztam a hátsó ködlámpám már nem villogott utána :)

2011. febr. 24. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Nos valami tényleg lehet ebben.. Sőt,nekünk rendszeresen elfelejtenek elsőbbséget adni,nem vesznek észre,stb.. Pedig égnek a helyzetjelzők,mégis mintha az autó beleolvadna a környezetébe.. Lehet a színe miatt../Szürkészöld/..
2011. febr. 25. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!