Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehetne kicsivel...

Haverka kérdése:

Hogyan lehetne kicsivel erősebbé tenni?

Figyelt kérdés

Van egy régi peugeot 505-ünk.Hogyan lehetne erősebbé tenni jó erőben van de csak kíváncsi vagyok:D

adatok:benzines, sornégyes, karburátoros,hengerenként 2 szelep,felülvezérelt felül szelepelt,gyári levegő szűrű van benne,esetleg aki tudna ilyen aprób tuningokat mondani az kérem írja meg.:D

15/f

2011. febr. 22. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Várj még két évet, tedd le a B-s jogsit, és vegyél egy autót magadnak. Hidd el, elég erős az a peugeot.

Ha mindenképpen a családi autót akarod bántani, akkor sportkipufogó-rendszer (nem, nem csak a hátsó dob csere), esetleg sport-légszűrő. De, mint mondtam, "szinte" értelmetlen, mert annyit nem nyersz vele, amennyit bele kell forgatni.

2011. febr. 22. 20:34
 2/8 A kérdező kommentje:
én tudom h jó erőben van csak kíváncsi voltam, és esetleg nem tudod h mennyibe kerülne esetleg egy sport kipufogó rendszer?vagy esetleg egy sport vezérmű tengely?
2011. febr. 22. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Az az igazság hogy én mostanában pont ezt a típust nézegetem megvételre, úgyhogy fel kell szólítsalak: meg ne próbáldd ezt az autót tuningolni! Ez a típus maga korában egy igazi málhás jószág volt, a család hű szolgája, nem mellesleg Afrikában az első számú igásló. Ezt az autót nem száguldásra tervezték, nagy részüket el is vitték az EU-ból exportra a volt keleti-blokk országaiba (ezért van nektek 505-tök), Közel-Keletre meg Afrikába. Európában alig maradt, ami van is az néhány év múlva óriási kincs lesz, utolsó hátsókereks Peugeot. Másrészt beletehetnél egy Corvette motort is, ezt az autó úgy is lassú lesz, olyan áramvonaltaltan mint egy tégla, a technikája meg már enyhén szólva elavult, egy szóval ezt a tuning dolgot az 505-el felejtsd el.
2011. febr. 22. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Na másrészt meg a benzin motor eredeti, gyári erejének jó ha a fele megvan, karban kéne tartani nem tuningolgatni.
2011. febr. 22. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:

elsőnek:hát nem az első 505-ünk nem akarom tuningolni én csak kíváncsi voltam:D

második:karban van tartva ez a vas hidd el:D

2011. febr. 22. 20:55
 6/8 T5- ***** válasza:

Amit tuningra költenél, abból inkább majd csinálj egy fullos motorgenerált.

Fokolt vez.tengelyt, meg nagy pufórendszert el kell felejteni, ez nem az az autó. Lassan youngtimer lesz (vagy már az), szépen gyárira meg kell csinálni.

Ha tuningolni akarsz akkor gyűts egy Ladrára, és azon kiélheted magad.

De jó úton haladsz az autóbuzéria felé.

2011. febr. 22. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
drága a tuning és hamarabb elromlik tőle a kocsi...ráadásul ha vennél egy sportvez.tengelyt bele akkor alacsony fordulaton semmi ereje sem lenne..a sportrendszertől meg olyan hangos lenne hogy állandóan megállítanának a rendőrök meg agyf*szt kapnál hoszabb távon a nagy hangtól. Eredeti állapotba kell hozni:) ha tuningra gerjedsz akkor lehet venni olcsón ladákat meg skodákat(ezeket sokkal könyebb is tuningolni) és azt lehet törni is meg zúzni is mert olcsó hozzá az alkatrész
2011. febr. 23. 02:40
 8/8 A kérdező kommentje:
nem hinném h hangos lenne mert volt úgy hogy nem volt kipufogó rajta csak az leömlé meg egy kb 5 centis darab és enm volt angy hangaj kérdeztük a kipufogóst és erre anyit mondott mert peugeotxD:D
2011. febr. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!