Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen supermoto lenne jó?

Milyen supermoto lenne jó?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Husqvarna az egyik legjobb supermotoban.De pl. egy Honda CR 450 vagy egy RM-z 450 átalakítva supermotora mennyire lenne jó?Megéri megcsinálni?Csak hobbi célra,nem pályázni.
2011. febr. 22. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Drágábban jössz ki belőle amire átépítesz egy cross motort, mintha vennél egy eleve supermotot. Futómű+fék+kerekek, nem olcsó mulatság
2011. febr. 22. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Viszont akkor szinte 2 motorja van ,mert tudja variálni is ,hogy enduro vagy supermoto. 2 felni meg két gumi és egy jó fék szerintem lényegesen olcsóbb ha azt nézzük mint egy új eleve gyári supermoto. Én ahogy néztem egy eleve gyári supermotoból nemigazán lehet már életképes endurot csinálni úgy le van butítva. -De egy jó enduroból lehet jo supermotot csinálni és pár mozdulattal visszaalakítható.
2012. júl. 13. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!