Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkájú autó ez?

Milyen márkájú autó ez?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 22. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Régi Bugatti,vagy porshe
2011. febr. 22. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Bugatti? Porsche?! Oo Sajnos nem, ez valami angol vagy holland kit car lehet, esetleg egy ritka replica. Azért gondolok erre mert nem túl kidolgozott, konkrétan iszonyat amatőr az a pótkeréktartó, gyártásba ilyet nem küldenek. Gyanús hogy pont ott lett volna a márkajelzés ahol nem kivehető a felirat mert kicsi vagy megcsillan rajta a fény (kormánykerék közepe, kesztyűtartó, autó orra), úgyhogy csak találgatni tudok, de az a legvalószínűbb hogy valamiféle kit-car.
2011. febr. 22. 20:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Porsche 1000% nem, mert Porsche "szakértő" vagyok, nagyon jól ismerem a Porsche összes típusát.

A Bugatti egyik korai típusára nyomokban emlékeztet. De az azért másképp néz ki.

2011. febr. 23. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Bentley vagy Saab
2011. febr. 28. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát inkább Bugatti szerintem is.
2011. márc. 1. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Talán egy Aston Martin. Ez hasonlitt rá

[link]

2011. márc. 1. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok, látom nem hagyott nyugodni a dolog úgyhogy utánanéztem. Előljáróban annyit szeretnék csak mondani hogy nagyon kedves dolog eggyesektől hogy tippelgetnek, de azért akkora maflaságot hogy Bugatti, Bentley meg Aston Martin nem kéne írni. Bugatti...erre gondolom a szép kopott üléshuzatból következtettek. Ezt persze nem sértésnek szántam, csak ezzel lehet többet ártotok mint segítetek, na de vissza a témára: Az autó tényleg egy angliában készített Citroen Kacsa (2CV) alapú kitcar, nevezetesen Lomax (ez a cég neve). Valószínűleg a 224 vagy Lambda Sport Tourer, de mivel kit-car és bárki saját szakállára építheti ezért ez nem is lényeges, ritka hogy két egyforma autó legyen ebből a típusból. Egyébként még ma is készítik ezeket az autókat gyári összeszereléssel, vagy úgy hogy te csak az alkatrészeket rendeled meg és magad rakod össze (hisz ez a kit-car lényege). Itt találsz többet a cégről: [link]
2011. márc. 1. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Nálad a pont, kedves Utolsó Válaszoló!!!! Nagyon köszönöm a kitartó kutatómunkádat. Ez az!!! Lomax.

Ilyen embléma volt rajta:

[link]

Csak a név nem maradt meg bennem.

2011. márc. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!