Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valamilyen, mini autót, ami 2...

Valamilyen, mini autót, ami 2 zemélyes és ilyen mini, és nőcis?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
C1, C3 de nem ketszemelyes.
2011. febr. 22. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
smart
2011. febr. 22. 14:29
 3/6 anonim válasza:
smart amire te gondolsz, de abba még egy rendes bevásárlás se fér bele, és itthon irreálisan drága....nekem a spark, matiz.....ilyesmik jönnek be inkább....a színe szerintem elég meghatározó.....mondjuk egy dögös piros, én most olyat szeretnék
2011. febr. 22. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

smart, de a renault twingot verd ki a fejedből!

vagy ha nagyobb kell plázázáshoz, akkor 2személyes pick-up-ot ajánlok :D

2011. febr. 22. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

vagy mini

bár az nem 2személy, de szebb és praktikusabb

2011. febr. 22. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Az hogy 2 személyes legyen feltétel vagy csak pozitív szempont? Nem igazán van olyan autó amely értelmes konstrukcióval bír és 2 személyes lenne, talán pár kabrió (Renault Wind, Smart for2 cabrio), de abból is inkább a 4 személyesek a jobbak (Peugeot 207 CC, Mini Cabrio, Audi A3 Cabrio).

Olyan meg hogy "nőcis" nincsen. A nőci az aki este 10 után a sarkon álldogál kuncsaftokra várva, de szerintem te nagyon nem ezt akartad kifejezni. Esetleg olyan van hogy nőies.

Ui.: Megsúgom, attól hogy egy autó 50-60 centivel kissebb még nem lesz sokkal könnyebb a parkolás, a kifejezetten nőies mini autók meg nem feltétlen olcsóbbak (ha ez szempont), úgyhogy inkább valami Swift vagy Astra-szerűséget kéne nézned.

2011. febr. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!