Szerintetek jó ez a motor?
Na szóval lassan lefogom tenni a kismotor vizsgát .
és én kinéztem egy elég jó motort :)
derbi gpr 50
ilyesmire gondoltam.
És kb mennyi lenne egy ilyen? (nem muszály hogy új legyen)
Ajánljátok vagy inkáb robogó?
a robógoért amugy nem rajongok.
13/F

Kitűnő választás, ha motorozni akarsz akkor ilyesmi stílusút vegyél.
Én még talán fontolóra venném az Aprilia SR-t
Az SR és ez ugyanaz minden téren, ha használtan veszel akkor azt vedd meg amelyik jobb állapotú

3. válaszoló kicsit megkavarodott, az Aprilia SR az robogó, amire ő gondolt -gyorsasági- az RS.
Amúgy szerintem se robogót vegyél, azon nem tanulsz meg motorozni. egyrészt, mert nem kell váltani rajta, másrészt súlypont, testhelyzet kezelés annyira más, hogy robogóról átülsz váltós motorra, és olyan érzés lesz, mintha közöd nem lett volna eddig csak a biciklihez.
A Derbi GPR teljesen hibátlan gép, nyugodtan megveheted. De nem tudom, tudod e mi az ára. Újonnan 800ezer körül, használtan 3-400ezer.

Jó motor a Derbi
nekem is az van csak enduró :)
jó motor jó motor de sztem az 50-es gyorsaságiakat már kezdik túlelektronikázni :P
viszont azt ajánlom h 1-2 hónapig először simsonon motorozgass v fojtást tegyetek a GPR-re
és igen árban olyan 3-400 ezer de a 400.000-hez van közelebb
de én láttam használtat 160 ezerért.
az hibás lehet?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!