Bemért a trafipax. Jött a papír. Az interneten viszont csak 1 db fotó található. Ilyenkor nem vagyok köteles fizetni a kötelező támogatást?
nem értem mi a bajod.
Ha fotó is van, rajta a kocsid, rajta a bemért sebesség, és valóban annyival is mentél, akkor mégis mire alapozva gondolod hogy nem kéne fizetned?
Egyetlen eshetőséget tudok elképzelni: ha bárhogy tudnád igazolni, hogy az nem a te kocsid volt. Viszont a képen rajta van, tehát nincs vitaalap....
A válasz megírásának időpontja: ma 21:41
tudnak sorozatképet csinálni, nem kellene kulön kattingatni 3-at..
én meg azokat a fszopó rendőröket nem nézem semmibe, akik egy civil autóval bebújva a bokor mögé, vagy esetleg egy kapubejáróban, az útra merőlegesen állva, nyáron járó motorral, klímával szolgálnak és védenek. a traffipaxnak ugyanúgy kellene szolgálnia mint egy szájbak*rt táblának, amit egyértelműen észrevehet az ember( akkor elhinném,hogy nem a pénzbeszedésről szól)
amúgy fszom kivan,hogy ezen a gyorshajtáson van fennakadva mindenki, miközben emellett akad nem egy olyan súlyos szabálysértés, amit krvára nem büntetnek ilyen mértékben.
ezt a 90-et emg kitalálták x éve, azokra az autókra amik sehol nm voltak még műszakilag( lehet, hogy az emberi képességek nem javultak azóta) de 100-110 simán beleférne, ahol meg indokolt az alacsony sebesség rakja ki. de ne az legyen már, hogy 5km nyílegyenes főút, 30-as táblát kinthagyja a köcs*g, a biztosúr meg áll be a bokor mögé, utána meg veri a mellét.
a másik, meg, hogy annyi szerencsétlen van az utakon akiknek még az 50 is sok, mert képtelen figyelni a forgalmat, nem figyeli a tükröt, nem érzi az autót, egyszerre képtelen több dologra figyelni, azok nem balesetveszélyesek?. a jogsi szerzésnél kellene megszűrni a sofőröket
Miért kéne 3 fénykép? 1 is bőven elég bizonyítéknak, ha látszik a rendszámod, és ott van a sebességed.
Az ilyenek miatt kellene még emelni a büntetési tételen, az még oké egy bizonyos határok közt hogy gyorsan mész mert valóban a mai autók többet bírnának mint 90, de legalább akkor vállald a felelősséget ha már egyszer bemértek, te nagyon jól tudtad hogy szabályt sértesz azzal hogy 90 felett mész, szóval nem értem miért vagy felháborodva, ez várható volt és ezt egyik notórius gyorshajtó se tudja elkerülni.
Mi az hogy a 90 betarthatatlan? Érdekes módon 18 éves létemre egy 142 LE-s autóval be tudom tartani a sebességhatárokat, és a barátom is a 321 LE-s M3-assal, és rajtunk kívül még rengetegen. Ha nem akarsz rendszeresen csekkeket kapni akkor jobban jársz ha te is rászoksz a szabályok betartására, mert a rendőrök az utóbbi időben nem szaroznak az ilyenekkel, és ennél már csak keményebben fogják bírságolni a kresz szabálysértőket.
Én se bírom annyira a rendőröket (pedig van pár rendőr haverom), de amit te művelsz az már a pofátlanság határát súrolja.
03:40
felreertes ne essek,nem en vagyok a kerdezo,nem is vedem (egyebkent errol a 3 fenykepes szrsagrol nem is hallottam meg),utoljara 2 eve mertek be, egyszer nem probaltam kibujni a buntetes alol. engem az b*sz fel,h a rend orei,1-2 honapra fel kapnak valamit,amibol penzt lehet kihuzni,aztan meg leszrjak,erdekes csak 1-2 honapig veszelyesek ezek a szabalysertesek.. a gyorshajtakrol meg konnyu penzt lehuzni, meg konnyu mindent erre fogni
Na-na-na kérdező!
Ha az a "betarthatatlan" 90 neked kevés a traffipax előtt, akkor fizesd csak ki a bírságot. 1 fotó is bizonyíték, téged külön nem fognak körbefotózni, csak mert mergával jász... Sajnos az a köcsög rendőr már csak ilyen, hogy megbünteti azokat, akiknek betarthatatlan a 90. Kár, hogy csak a papírt küldik ki, az ilyen "betarthatatlan a 90" dumáért szívem szerint a jogosítványodat s bevonnám két-három évre.
Sok sikert a legközelebbi traffipaxhoz.
Hogyhogy betarthatatlan? Azt a pedalt ott jobbra nem csak tovig lehet am benyomni, addig nyomod amig az oran a mutato elmegy a 90ig, es tovabb nem nyomod, ilyen egyszeruen betarthato. Ha nem tudod betartani akkor vagy az autodat csereld le mert muszakilag nem azt csinalja amit mondasz neki, vagy a jogsid add vissza mert nem birod a pedalokat kezelni.
Az ilyenek miatt kellett a pontrendszer, elobbutobb osszegyulik a pont es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!