Használt autóra tudok felvenni hitelt? 12 évnél öregebb! tudom fiatalabbra simán van gyorshitel. De mi van ha amit venni akarok 500000, - alatt van és öreg. Akkor spóroljak míg meglesz a pénz? Vagy hogy lehet?
már bocs de ha egy 500e-s kocsira nincs pénzed, mi a frászból akarod fenntartani? Számolj már egy kicsit légyszíves!
500-ért megveszed, átírod, felujítod: 600
Éves kötelező kiadások: bizt + súlyadó: sokmindentől függ, de legyen mondjuk 80e.
Éves kötelező körök: olajcsere, néha valami elromlik: 20e
100e. és még egy km-t sem mentél.
8 literes fogyasztás, évi 10e km = 8*400*100 = 320e ft.
Vagyis egy év alatt annyit költöttél a fenntartásra mint az autó maga. Ezeket miből fogod fizetni? Mindig hiteleket veszel fel a következő tankoláshoz?
Gondolkozz mielőtt hülyeséget csinálsz!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:50
vagoyk.
Ekkora összegre - ha egyébként van rendszeres jövedelmed- felesleges hitelt felvenni. A hitel a bankon kívül senkinek sem jó.
Ez a "kényelmesebb így..." szemléletet azért nem értem, mert hitelben nyílván többet fogsz visszafizetni. Szóval csak a kényelem miatt többet perkálni... De Te tudod, én nem szólok bele. Ráadásul ha hitel van, a verdát el sem tudod adni ha úgy alakul, mert ügye hitel lesz rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!