2 Motor 1 Rendszám. Lebukhatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok Angliában élek már 3 éve szabadidőmben stuntolok a mocimmal.Nos a kérdésem az lenne hogy ha 2 ugyanolyan motorom van de csak az egyik van hivatalosan forgalomba másik nem és cserélgetem a rendszámtáblát mennyi a valószínűsége hogy lebukok?a melóbajárós mocit nem akarom szétbarmolni.(Amúgy itt a rendőrök nem olyan szigoruak mint otthon) Előre is köszi a válaszokat2011. febr. 17. 22:16
11/16 anonim válasza:
de beírják az adataidat ottlesz, hogy 2 motor van a neveden, rögtön gyanús lesz, hogy esetleg ezt játszod
12/16 A kérdező kommentje:
Igen csak a másik motor a haverom nevére vettem.Erre akkor gondoltam mikor megvettem :D
2011. febr. 17. 22:57
13/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon kicsi az esélyed a lebukásra. Felénk is játszák ezt páran, mind autóval, mind motorral. Nem azt mondom, h nemlehet lebukni, de ha mákod van akkor sosem buksz le. Sikeres stuntolást, és sok balesetmentes kilómétert.
14/16 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondolok hogy nagyon kicsi az esély.Ráadásul 3év alatt egyszer állítottak meg kocsival, akkor is azért mert a haver rx7-esével 2szer körbedrifteltem a körforgalmat.Egy ejnye bennyével megúsztam
2011. febr. 17. 23:07
16/16 anonim válasza:
Szinte esélytelen h lebuksz..15 év alatt 1szer nézték rendőrök az alvázszámot,azt is 1 Pannónián,és azt is minek...A gyárban is kézi beütéssel dolgoztak, a"t"betűt volt h hidegvágóval ütötték be...Szóval szerintem nyugodt lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!