Szerintetek megéri ez az Aprilia tuareg?
2011. febr. 16. 14:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg. Rögtön nincs rendszáma, tehát már csak teljesen illegálisan tudod használni ami sok veszéllyel jár. Na meg frissen fúrt, de egyből eladja na persze. (majd az lesz h ne húzd neki, mert bejáratós, közbe meg csak simán gagyi) Meg rá kell nézni, lelakott.
2/8 POciCi válasza:
Hát rohadtúl nem éri meg.
egy 125 ccm -es gépnek (főleg mivel enduro) azért 30Le -t teljesíteni kénne :)
igaza van az előttem szólonak -> le vaan lakva
3/8 A kérdező kommentje:
köszi ak elfelejtem ezt a motort
2011. febr. 16. 17:28
4/8 lodarazs válasza:
Egy 125-ös enduró soha nem volt és nem is lesz 30 le. Egy hirdetésbe sok mindent bele lehet írni, a papír elbírja. 15-21 le a reális, ezek ennyit tudnak. Egy krossz az más téma, de ne keverjük össze a kettőt.
Egyébként ennyi pénzt megér. Ha vki hírdetni akarja, akkor felrakja 140 e-ért, aki el akarja adni, az olcsón. Meg kell nézni.
5/8 POciCi válasza:
Elvileg 15le lehetne de ez most mellékes :)
miértne lehetne 30Le?
nem hülyeségből írtam
6/8 lodarazs válasza:
Ha szétfaragod, talán, de gyári állapotban, kis tuninggal nem lehetséges.
7/8 POciCi válasza:
Gyári állapotban csak kikell belőle venni a fojtást :)
8/8 POciCi válasza:
De itt most nem a kínai motorokról beszélek azoknak csak álom :)
hanem aprilia,suzuki,kawasaki,yamaha,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!