Seat Cordoba vagy Opel Astra?
Figyelt kérdés
Kocsit szeretnék venni. Melyiket ajánlanátok inkább, miért?2011. febr. 16. 12:44
1/9 anonim válasza:
Opel Astra. mert a német kocsik jók, nekünk is ilyen van, és nem volt vele még semmi gond.
2/9 anonim válasza:
A kérdés konkrét évjárat, és motor hiányában értelmetlen. Melyik astra? F? G? H? J? és mekkora motorral? 1,2? 1,4?1,6? 1,8? 2.0?
4/9 anonim válasza:
évjárat, motorméret, dízel, benzin ??? ezeket nem ártana tudnunk
látatlanba én az Opelt mondom
5/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan Opel Astra Classic 1.6-os, amire én gondoltam. Seat-nál pedig Sedan és 1.4-es. Ár, benzinfogyasztás érdekelne. Melyik szervizigényesebb, stb.
2011. febr. 16. 18:22
6/9 A kérdező kommentje:
És lehetőleg minél újabb, sérülésmentesebb. Ez kimaradt:)
2011. febr. 16. 18:29
7/9 anonim válasza:
Nálunk szüleimnek van seat ja 170 km errel és még semmi baja se volt szerintem sokkal jobb mint az opel. Csak gumicsere.
8/9 anonim válasza:
Ez még mindig értelmetlen classic1 2 és 3 is van most már szóval évjárat is kéne!egyébként ez általánosan elmondható hogy az astra jobb bár drágább is de szebb belül és kívül is!ASTRA!!
9/9 anonim válasza:
az opel szebb BELÜLRŐL?? hol élsz te ember:D nem láttál még seatot mi? sokkal kényelmesebbek mint az opelok, full német a seat is, volkswagen az egész kocsi, attól h a spanyolok raktákössze meg a forma onnan származik. Kivülről se szebb az opel szerintem! Tipikus kényelmetlen német autó, 1.2est meg nem érdemes belőle venni, mert azok a motorok nem hosszú életűek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!