Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik olyan eladó használt...

Létezik olyan eladó használt autó, aminek nem két tulajdonosa volt és nem egy öreg bácsitól vették?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, a nagyon öreg bácsik rendszeresen elnézik az óraállást és mellé tökéletesen bánnak az internettel.

Ha azt az autót akarod, akkor az első óraállásnak higgy mindenképp.

2011. febr. 15. 15:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Volt egy kocsink amit első tulajtól vettünk és egy nőé volt.

A mostani szintén első tulaj árulta és egy öreg nőé volt.

2011. febr. 15. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyszer a szomszédom vett egy autót használt kereskedésből.A régi autóját beszámíttatta ami így a kereskedésben maradt. Később mondta, hogy nézzem már meg, hogy mennyiért rakták ki a régi autóját mert 200 000 Forintért számolták be és kiváncsi volt, hogy mégis mennyit fognak majd rajta.Nos én megnéztem mint aki épp autóvásrlásra készül adni a fejét. Körbejártam az autó, kopogtattam a küszöbét, sőt még a gumijait is megrugdaltam mint sok "hozzáértő" Jött a kereskedő amint látja rajtam a nagy érdeklődést. Ez uram nagyon jó választás ebben nem fog csalódni ha megveszi.Ez egy idős házaspáré volt valós 90 ezer kilométerrel 390 000 Forintért. Sérülve sohasem volt és mindig garázsban állt, esőt sohasem látott. Hát nem akartam leégetni hogy ismertem a tulajt aki még akkor 30 éves sem volt. Azzal sem rukkoltam elő, hogy épp százezer kilómétert tekertek vissza az órán. Szóval erről ennyit.Kereskedésből autót nem szabad venni.
2011. febr. 15. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!