Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül kb. egy téli-ny...

Mennyibe kerül kb. egy téli-nyári teljes körű átvizsgálás egy 1995-s jó állapotú suzuki esetén?

Figyelt kérdés

Budapesti árak érdekelnének elsősorban..

Vagy bármilyen infó ami egy suzuki javításával kapcsoltban felmerül..milyen időközönként kell teljes átvizsgálás? Mi az ami gyakran meghibásodhat? Javításban mi mennyibe kerül? Stb..Köszi!

2011. febr. 15. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Meghibásodásra ne nagyon hajlamos a suzuki. Ami a pesti viszonylatban megadja magát, az a futómű gömbfejek (leggyakrabban az alsó talpasok), nem a pesti "szuper" utakra vannak tervezve. Olajcsere, légszűrőcsere tizenötezrenként, gyertyacsere kb. negyvenezrenként. Ilyenekről nem szól a fáma, mint ablaktörlő, hűtő- fékfolyadék, stb. Igazság szerint négyévente illene cserélni. százezrenként vezérműszíj-feszítőgörgő csere. Ha nyáron sokat mész vele dugóban, előfordul, hogy 5 évente termosztátcsere. Hogy hol vizsgálják át?! Hát, én azt mondom, ha van ismerős szerelőd, aki olcsón dogozik, akkor vele vizsgáltasd át, a szakszervízben meg fognak vágni, de nagyon. (hátsó kerékcsapágycserét akartak csinálni 40.000+munkadíjért, a legközelebbi futóműszaki 5.000ért cserélte márkás csapágyakra)
2011. febr. 15. 10:16
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem olyan 50-60ezer körül de lehet nagyot tévedek! inkább én szoktam szerelni a kocsim:)
2011. febr. 15. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!