Nagyobb fogyasztáshoz vezethez az, hogyha legalább tíz éve nem volt kicserélve egy levegőszűrő?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 17:55
11/15 A kérdező kommentje:
Engem meg nem hoznak lázba túlságosan. ilyenek vagyunk, ki ezt szereti ki azt. és ez így van jól! Tudom én is ,hogy foglalakozni kellene vele legalább alpszinten, de ha már fel kell nyitni az elejét, már minden bajom van.... Viszont mindig tiszta,mert ugyebár a külsőségek...
2011. febr. 13. 18:30
12/15 anonim válasza:
De basszus, te szereled a kocsid? Akkor meg? 1000 forint kábé egy légszűrő, nemigaz, hogy nincs rá pénz.
13/15 anonim válasza:
Szívből kívánom neked, hogy hulljon darabokra a motor, aztán majd megtanaulod, hogy miért kell karbantartani.
14/15 A kérdező kommentje:
Látom,hogy már itt mindenki utál, ezért leleéptem köszönöm azoknak akik pozitív szóltak hozzá !
Te meg 18:56-os, b*zd telibe anyádat egy féltengellyel....ha azzal lehet.
2011. febr. 13. 19:08
15/15 anonim válasza:
Nekem 5 éve nem volt kicserélve a levegőszűrő a kocsimban, és az elkövetkezendő 5 évben nem is szándékozom. Viszont rendszeresen mosom, és olajozom. (Sportlégszűrő powa"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!