Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segédmotorokon miért nincs...

Segédmotorokon miért nincs rendszám?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert a jelenleg hatályos rendeletek szerint nem kötelező ellátni hatósági jelzéssel.
2011. febr. 12. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudod, miért nincs a nők homlokán rendszám?

Mert 50 köbcenti alatt nem kell.

(Bocs, minden hölgytől, aki olvassa, de ezt nem tudtam kihagyni.)

Nem biztos, hogy tényleg 50 köbcenti a határ, de tény, hogy adott hengerűrtartalom (azaz mostmár kW) alatt nem kell rendszám.

Pedro

2011. febr. 12. 16:41
 3/9 k.krisz03 ***** válasza:
0%
Pedig milyen jó lenne! Eltűnnének a 125/50-es gépek, amik a hengerűrtartalom miatt megkövetelnék a rendszámot, de a kiskaput kihasználva segédmotorként üzemelnek. Ja, hát igen, a rendszám ára mondjuk nem lenne összhangban egy Babetta értékével, de most ugye nem is erről van szó.
2011. febr. 12. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
És ugyan miért lenne jó ha eltünnének az 125/50 ös motorok?Kiváncsian várom a válaszod!!
2011. febr. 12. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
mert befizetnék a regisztrációs adót utána...
2011. febr. 12. 17:38
 6/9 k.krisz03 ***** válasza:
Ilyet csak az kérdez, aki hasonló cipőben jár. Egyébként a következő válaszadó már megválaszolta. Ennyi erővel minden motor lehetne papíron 50-es, és milyen olcsó lenne a fenntartása, rendszám sem kellene, így könnyebb lenne a szabálytalanságot megúszni. Ugyan már! Éppen a szabálytalanságok miatt kellene a rendszám minden egyes járműre. De hát ez ugye Magyarország...
2011. febr. 12. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:

hála isten nem kell

hogy a fiatalok megtanuljanak forgalomba menni, devetcsinálni a vezetéshez és ha nagyok lesznek (autó) fizessék csak az állambácsinak a pénzt

de jó dolog hogy nem kell :P

2011. febr. 12. 19:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, most már értem. :)
2011. febr. 12. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem járok hasonló cipőbe ,nincs 125ös motorom!Csak kiváncsi voltam miért utálják a 125/50 est ennyire!!Én nem mernék ilyennel rizikózni!
2011. febr. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!