Mit csináljak ha forma 1-es pilóta szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 21:16
2/22 A kérdező kommentje:
15
2011. febr. 10. 21:24
3/22 anonim 

válasza:

Akkor vedd meg az F1 2010-es játékot!
4/22 anonim 

válasza:

én is az akarok lenni, 16 vok, már tolom kormánnyal a f12010-et.
5/22 anonim 

válasza:

Akk már picit elkéstél, mert az ijen f-1es pilótákat a vastag apukák már 8-10 évesen járatják gokártozni napi szinten, meg elsö pár évben nincs szponzorod se, mindent magadnak kéne megvenned, ami azért egy picit húzós. Ha motorsportban akarsz elhelyezkedni, akk va tipikus reccept: végy egy ladát, tanuld meg szerelni, menyj ki a közeli pályára/ mezőbe/ erdöbe gyakorolni, oszt mikor jobban megy tuningold a verdát vagy végy bmw-t, indulj amatör futamokon, és utána eldöntheted hogy a rallye vagy a pályaversenyzés:)
7/22 A kérdező kommentje:
a rally és társaikról azt hallottam, hogy épp a benzinköltséget nyeri vissza a nyertes, én viszont nem csak hobbi szinten szeretném űzni
2011. febr. 10. 21:48
8/22 anonim 

válasza:

Elkezded amatörben, sha egy szponzor felfigyel rád, sínen vagy:)
9/22 anonim 

válasza:

Ez nem a pénzről szól senkinek sem éri meg csak annak a pár szerencsésnek akiket a tv-ben látni(f1 wrc wtcc stb). Nagyon nagy tehetség és mégnagyobb szerencse kell h felfigyeljenek rád. De alapból az autóversenyzők nem pénzért versenyeznek, nekik az ereikben is magas oktánszámú benzin folyik
10/22 anonim 

válasza:

na ne viccelj, vegyél magadnak kispolszkit és azon éld ki versenyzési mániádat, esélyed sincs F1 pilótának lenni, de még F3000 nek se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!