Suzuki Kizashiból létezik manuális váltóval szerelt verzió?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 12:46
1/7 anonim válasza:
Szerintem még nem.
Ezt a tengeren túlra szánták, ott meg nem divat.
De szerintem idővel meg fog jelenni kézi váltóval és dízel motorral is, úgy egész élhető autó lenne.
Jelenleg Magyarországon csak a 2,4-es benzines, automata, 4 kerék meghajtású modellt lehet kapni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 9. 14:47
3/7 anonim válasza:
Végre elkezdett normális személyautót is gyártani a Suzuki. Csak az a baj, hogy 0 presztizse van. Meg aztán ez az autó az alacsony árával iszonyú nagyot hódíthatna. De szerintem jó drága lesz, amennyit pedig nem fog érni, mert akkor is csak egy Suzuki. Bár nem gáz, mert a fene se akarna olyan autót venni, amiből csomót lát az utcán. Esküszöm egyszer álltam egy lámpánál még anno gyalog és a kereszteződéshez 6!!! Suzuki sorakozott fel. Semmi más autó nem volt, csak Suzuki. Majd beszartam.
5/7 anonim válasza:
van manuálisban, csak nem itt hanem Németországban, nézegesd a mobile.de honlapot.
Kint amúgy jóval olcsóbbak, itthon 10 millióba kerül, németben is újonnan, de használtat láttam már átszámítva 4-5 millióért, az USA-ban meg még olcsóbb, csak az mérföldben mér és ott is automata
6/7 anonim válasza:
de ha úgy nézzük a németnek újonnan se drága mert max fél egy évi fizetése és van egy Suzuki luxusautója, míg itthon 10 millióért senki se veszi majd meg, pedig nekem is nagyon tetszik, lehet majd 2-3 év múlva németből hozok egyet :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 11. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!