Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közlekedhetek minden további...

Közlekedhetek minden további nélkül egy robogóval?

Figyelt kérdés

Van egy 50 cm3-es robogó amit kölcsönkértem munkába járás céljából. Van jogsim, van sisak, a motorral műszakilag minden rendben, biztosítás is van, nálam van a tulajdonos adásvételi szerződése, és a biztosításról a csekk. Közlekedhetek így vele, minden rendben van ha rendőr megállít? Szerintem igen, de szeretném azért megkérdezni mások véleményét is!

Köszönöm a válaszokat!

Üdv.

2011. febr. 9. 09:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, nem-e kell egy használatbavételi, vagy üzembentartói szerződést írnunk. A tulaj nem használja felőle akármeddig nálam lehet a robogó.
2011. febr. 9. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azért írnék egy meghatalmazást, amiben a tulaj felhatalmazást ad arra, hogy használod a járművét. Soha nem lehet tudni, hogy milyen kedve van a rendőrnek :-)
2011. febr. 9. 10:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, éreztem én hogy másnak is ez lesz a véleménye. Na majd egy ilyet szerkesztek.:) köszi, hello
2011. febr. 9. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerkesztesz ???? Nem volna egyszerűbb a tulajjal íratni egyet? Biztos egyszerűbb, mint esetlegesen lebukni egy okirathamisítással...

maci

2011. febr. 9. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Banyek..:) Szerkesztek alatt azt értettem, hogy töltök le egy sablont netről, aztán a tulaj aláírja, ami már meg is történt tegnap. Köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 10. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!