Nem megy a váltás mit csináljak? (supermoto 6 sebesség 50ccm)
Figyelt kérdés
Hogyan kezdjem? Hogyan kell visszakapcsolni stb.Valaki írna egy kis oktatást megköszönném:)2011. febr. 6. 17:56
1/6 anonim válasza:
Elméletben nemlehet megtanulni véleményem szerint. Mármint hiába nézek én végig akárhány videót h kell 2percet menni a Hungaroringen és jegyzem meg a féktávokat és íveket attól még nemfogom tudni megcsinálni első alkalommal ahogy kimegyek. szvsz gyakorolj
2/6 anonim válasza:
Ha tudod hogy van elméletben ( 1-0-2-3 stb) akkor gyakorolj gyakorolj. Senkinek sem megy elsőre nem baj az :-) De addig csináld amíg nem megy. Nekem a nap végére ment :) pedig batár haveromat is vinnem kellett...képzelheted :D Mindennap egy keveset aztán menni fog. Hol laksz? Segítsek?:D
3/6 A kérdező kommentje:
Székesfehérvár.
elindítom,kuplung be,le +egy kis gáz,kuplung ki, megint kuplung be fel 2 esbe +egy kis gáz,kuplung ki?na és vissza hogyan?
2011. febr. 6. 18:19
4/6 anonim válasza:
Beindítod, kulung, le egyesbe, kuplung fel és közben gáz. Kuplung be, fel 2esebe, kuplung ki és gáz.
Visszafelé (tegyük fel h 4esben vagy) lassítassz és amikor már eléggé leesett a fordulatszám akkor kuplung be, le 3asba, kuplung lassan fel és gáz.
Azért hoztam példának a 4est mert 2esből egyesbe nem érdemes visszaváltani menet közben.
5/6 anonim válasza:
hát sajnálom :-/ én jnsz megyei vagyok. sok sikert :-)
6/6 anonim válasza:
Félreeső földúton, salakpályán vagy hasonlón lehet sokat gyakorolni, én is ott tanultam meg először váltani. Legalul van az 1-es, aztán felette az üres, majd afelett a 2-es és a többi megint felfele, tehát 1-est nagyon ritkán használdd. Tehát elindulás: kuplung lefele 1-es, szépen lassan felengeded miközben adod a gázt. Mégy, gáz elvesz, kuplung behúz, fel 2-t (a legtöbb váltónál úgy érzed mint ha átugornád az ürest, de érzed mikor kattan 2-t), és így kettesben vagy. Három, négy, öt, hat ugyanígy felfele vannak, de itt már csak egyet fog kattani a váltó, majd ráérzel. Lefelé gáz elvesz, fordulat elindul lefelé (azért ne vérj sokat, nem kell nagy motorfék), kuplung és lefelé nyomod a váltkart, úgy hogy 1-t kattanjon (ha csak 1-t akarsz visszaváltani). Nagyjából ennyi, ami gond lehet kezdőként az a kuplungolás és az üres, ezekre figyelj oda. Valószínűleg van egy kijelző "N" betűvel a motorodon ami az üreset mutatja és zölden világít ha abban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!