Lehet-e gyári kulcsot újraprogramozni (kulcs nélküli indításos autóhoz)?
Figyelt kérdés
Suzuki Swiftem van, 1 gyári kulcs van hozzá, illetve 1 chip-es akármi, az autó kulcs nélküli indításos. Szeretnék csináltatni hozzá mégegy gyári kulcsot. Viszont félek hogy vissszalopják az autót. Meg lehet-e oldani valahogy, hogy csak az én 2 kulcsommal nyíljon és induljon a kocsi, a nem nálam lévő másik eredeti gyári kulccsal viszont ne.2011. febr. 6. 14:01
1/4 anonim válasza:
meg. suzuki márkakereskedés. de szerintem annyiba fog kerülni mintha vennél egy másik suzukit
2/4 anonim válasza:
Új Suzukid van? Szóval ilyen 2008 utáni évjárat legalább?? Mert a régi Suzuki Swift-be már a kulcs nélküli indítást se volt érdemes megcsináltatni. Ilyesmit felsőkategóriás luxusautókba szoktak építeni gyárilag, nem Suzukiba.
3/4 anonim válasza:
A te kulcsaidat kell a rendszerrel betanítani. Ha például két kulcsod van az autóhoz , de a rendszer 3 kulcsot képes megtanulni, akkor valamelyiket 2 szer kell a rendszerrel elfogadtatni. Az első kulcsot csak egyszer vidd be a renszerbe és ez a kulcs legyen a tartalék. Ha leadod az autót szervízbe a másik kulcsot add vele. Ha a szervízbe ráprogramoztak egy új kulcsot, akkor a te otthoni tartalék kulcsod már nem működteti az autót.
4/4 picoka92 válasza:
Visszalopják? :D Már a rablók is féltik a lopott kocsit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!