285ezer forintot megér egy '92-es Golf 3-as?
nagyon sok mindentől függ.
Annyit tudok mondani hogy én 230-ért vettem egy 2es golfot szeptemberben, most kb 330ban van benne és még nem tökéletes, még lenne rá mit költeni.
Szóval nagyon gondold meg.
Annak idején úgy voltam hogy minél olcsóbban akarok jó autót. Látszólag jó állapotú is volt, még szervízbe is elvittük állapotfelmérésre, de mégis bele kellett tolni még vagy 100-at, sőt az is lehet már többnél tartunk, egy idő után már nem számoltam hogy ne is idegesítsem magam.
Szóval az olcsó és látszólag jó autó nem biztos hogy az is valójában.
Nekem túl olcsónak tűnik, ilyen árban a jobb 2-es golfok vannak. Egyébként ha megfogadsz tőlem mint vw tulajtól egy jó tanácsot: nem veszel vw-t. Irreálisan túl vannak árazva minden tekintetben, és annyira nem jók. Csak egy egyszerű példa: első lökös vw-re:20 ( a legolcsóbb új). Renault 5-re: valami 3ezer...
Inkább suzuki swift. Lehet hogy nagypapásabb, de olcsóbb és jóval kevesebbet eszik, ami egyre fontosabb.
Esetleg kicsit drágábban egy jó állapotú opel astra.
A vw futoműve ráadásul baromi kemény, néha úgy érzem mintha egy katonai terepjárón utaznék. Kezdő autónak mondjuk ilyen fapadot is akartam, de ha nem lennék kezdő, tuti hogy a pokolba kívánnám.
előző vok.
update: ma pl. éppen az indítómotor mondta fel a szolgálatot, el sem tudtam indulni vele. kiváncsi vagyok ez megint mennyibe fog fájni...
ha van egy kis eszed nem vw-t veszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!