Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol találok GAZ 66 motort?

Hol találok GAZ 66 motort?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanyajáró teherautómba szeretnék egy motort vásárolni,ugyanis az hiányzik belőle.A GAZ 66 V8-as motorjára gondolok.Mivel csak magán területen van használva,ezért nem szükségesek a motor papírjai.Mindenképp olyan kell,amit csak berakok a helyére és már megy is.Esetleg minimális felújítás belefér.Legutolsó megoldásként természetesen egy leharcolt motor is érdekelhet.

A kérdésem az lenne,hogy hol érdemes keresni ilyen motort?

Kb mennyibe kerül egy jó állapotú,működőképes blokk?

Van-e eltérés az évjáratok között,vagy ez a katonai gépeknél egy kaptafára készült?

2011. febr. 5. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Honvédségi telepen-bontóban, hasznaltauto.hu, emvhg.hu, agroinform.hu
2011. febr. 5. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát kedves barátom nem tudom miért ragaszkodsz ehhez a szörnyeteghez!Én közel 10 évig voltam katona elég sokat dolgoztam olyan technikán ami Gaz alvázon futott.Elég szomjas jószág 40-50l/100km.Soha nem volt mind a 8 henger működő képes egyszerre és tudod egy 4250cm3 motortól 103 ló erő nem sok.Maga a motor legtöbbször a gyújtás rendszerben különbözött egymástól árnyékolás, trópusi kivitel,meg a karburátor de ezek nem számottevőek.Mátyásföldön van vagy volt MH javító bázis,ebben az irányban érdeklődj.De a MOL-lal is köss szerződést benzinért:))
2011. febr. 5. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyi benzint eszik egy ilyen gép?
2011. febr. 5. 16:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Jöhet még.

Hogy miért ragaszkodom hozzá?Ezért:

http://www.youtube.com/watch?v=sgPgg1WOHaY&feature=related

Tudom,hogy baromi sokat fogyaszt,de ennyi pénzből szerintem nem kapok még csak hasonlót sem.

2011. febr. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!