Milyen autót vegyek (kb 300. 000 Ft-ot szánnék rá)?

Kérdés, hogy ennyi az összes keret, átírással, "kötelező" szervízzel, és minden egyébbel, vagy esetleg ez tisztán csak az autóra menne a többi költséged pedig máshonnan fedezed.
Az első verzió gáz, mert átírás az minimum 40-50 ezer, egy szervíz olajcserék és hasonlók mondjuk egy olcsó kocsinál is egy 20as, és akkor még nem is tankoltál bele. Így tehát az autóvásárlási projekt kerete 230-240ezer forint lett hirtelen. És a használat közben felmerülő hibák orvoslásáról még nem is szóltam.
Egyébként Suzuki Swift-et ajánlok, pedig alapvetően nem sokba nézem őket, de azt el kell ismerni, hogy első relatíve gondtalan olcsó autónak jók. (Tudom meg rohangálni, meg ez meg az...)
Én személy szerint egy régi Ford Fiestával kezdtem, azóta is áldom azt a napot :D Ha ma kéne első autót vennem akkor fiesta 1.1 mk3. Jó állapotút. Persze ez a legnehezebb

20:56
Nekem is az volt a vágyam, hogy találok egy fiatal, japán, olcsó autót, de ez a három üti egymást :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!