Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek (kb 300....

Milyen autót vegyek (kb 300. 000 Ft-ot szánnék rá)?

Figyelt kérdés
A lényeg h ne legyen szakadt. Néztem twingot, de az autószerelő csak rosszat mondott róla. Más olyan autó, ami azért már kerekebb (nem annyira régi-kocka). Első autónak szeretném. Köszi :)
2011. febr. 4. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát Barátom,ennyiért ne a márkát nézd,hanem,hogy milyen állapotban van.Bár én a helyedben egy f astrát vennék ennyiért.
2011. febr. 4. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy ennyi az összes keret, átírással, "kötelező" szervízzel, és minden egyébbel, vagy esetleg ez tisztán csak az autóra menne a többi költséged pedig máshonnan fedezed.

Az első verzió gáz, mert átírás az minimum 40-50 ezer, egy szervíz olajcserék és hasonlók mondjuk egy olcsó kocsinál is egy 20as, és akkor még nem is tankoltál bele. Így tehát az autóvásárlási projekt kerete 230-240ezer forint lett hirtelen. És a használat közben felmerülő hibák orvoslásáról még nem is szóltam.

Egyébként Suzuki Swift-et ajánlok, pedig alapvetően nem sokba nézem őket, de azt el kell ismerni, hogy első relatíve gondtalan olcsó autónak jók. (Tudom meg rohangálni, meg ez meg az...)

Én személy szerint egy régi Ford Fiestával kezdtem, azóta is áldom azt a napot :D Ha ma kéne első autót vennem akkor fiesta 1.1 mk3. Jó állapotút. Persze ez a legnehezebb

2011. febr. 4. 20:39
 3/11 A kérdező kommentje:
300 ezer tisztán. Az átírás meg egyéb költségek nélküli összeg.
2011. febr. 4. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha friss jogsival saját nevedre akarod íratni akkor valami kis köbcentist kevés lóerővel, mert különben a kötelező biztosításod 100e fölött lesz, akkor már jobban megéri a szüleid, nagyszüleid nevére íratni, így legalább a biztosításon tudsz spórolni, amúgy én is a Suzukit pártolom, jó autó az, kezdésnek meg pláne, aztán ha nem tetszik pár év múlva lecseréled, de hiányolni fogod a megbízhatóságát hacsak nem ismét Suzukit veszel.
2011. febr. 4. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Francia autókat eleve felejtsd el, ha jót akarsz magadnak akkor japánt vegyél, lehetőleg minél fiatalabbat, érdemes árverési oldalakon vagy banki lefoglalt autók között is körülnézni

[link]

[link]

2011. febr. 4. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Banki lefoglaltakat jól nézd meg, mert ott vágta a tulaj, hogy elveszik tőle, aztán szart rá, talán még jól tönkre is baszta. Már ennyiért még talán tudsz találni.
2011. febr. 4. 21:13
 7/11 anonim ***** válasza:
2011. febr. 4. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:

20:56

Nekem is az volt a vágyam, hogy találok egy fiatal, japán, olcsó autót, de ez a három üti egymást :D

2011. febr. 4. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:
300 ból nem jön ki 5-6 éves autó, de egy 10-15 éves már lehet, nem valami széthajtott majdnem veteránt kéne venni.
2011. febr. 5. 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ha találsz 300-ért jó állapotú 10 éves japán kocsit, akkor meleg vállveregetésem !!!
2011. febr. 5. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!