Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kezdjem a gokartozást?

Hogy kezdjem a gokartozást?

Figyelt kérdés
Szóval versenyezni szeretnék, nem akarok majd világhírű profi lenni, csak azért elég jól megyek, szeretném kiaknázni képességeimet, Nemsokára lesz egy versenygokartom, de nem tudok szinte semmit a gokartozásról, mert eddig sose hagyták, hogy vezessem... (Mentem Kecskeméten ismerősöm versenygokartjával, eszméletlen jó időt futottam, jobbat mint ő, de csak hobbi szinten tudok foglalkozni ezzel, mert nem értek hozzá...) Szóval hogy kezdjek bele? Milyen versenyre menjek?
2011. febr. 4. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha versenyezni akarsz,akkor keresned kell egy szakosztályt.Valószínűnek tartom,hogy pénzért cserébe kapsz egy gokartot és néhány kört,hogy bizonyíts.Ha látnak benned fantáziát akkor le is szerződhetsz.El kell végezned egy tanfolyamot;szabályismeretek,balesetvédelem,műszaki stb,stb...

Sportorvosi alkalmassági vizsgálat,MNASZ engedély.Ha ez megvan,akkor fizeted szépen az éves tagdíjt,a havi díjat meg amit mondanak.A saját gokart minden esetben előny.Azt hozzá kell tenni,hogy a szakosztály nem fog helyetted fizetni.

A szakosztály nem feltétel,de önerőből nehéz bejutni kupasorozatokra.

Ha csak hobbiszinten szeretnél versenyezgetni,akkor a legjobb,hogyha összehaverkodsz pár gokartossal és kibéreltek egy pályát.Esetleg a szakosztályban elvállalhatsz egy edzőtárs szerepet.Ilyenkor a profikkal mész edzőversenyeken.Ha véletlenül sikerül nyerned,akkor sem jutalmaznak.Max egy "ügyes vagy" elismerést kapsz.

2011. febr. 4. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:38

Köszönöm, egy ilyen választ vártam!

2011. febr. 4. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
sok pályán vannak úgynevezett open cup versenyek, ahova benevezhetsz 6000 forint körül. ez a legegyszerűbb módja, a bonyolultabbat meg már az első leírta. milyen gokartod van, ha megkérdezhetem?
2011. márc. 30. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Végül nem lett gokartom, nem volt rá pénz...
2011. márc. 31. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Remélem, idővel el fogod érni a célod. Sok sikert hozzá :)

Üdv!

2011. márc. 31. 22:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. ápr. 1. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!