Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? Milyet ne?

Milyen autót vegyek? Milyet ne?

Figyelt kérdés
Irányelveim: 2000-es év utáni, 1000-2000ccm, benzin, manuális váltó, klíma, légzsák, családiasabb autó legyen. 900e Ft körül. Legyen több, mint 60 Le, de ne legyen 130nál több. Hoszzú távra tervezem, tehát fenntartási költésgek és megbízhatóság is fontos.
2011. febr. 4. 08:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Opel Vectra, Mazda 323, Honda civic/accord között gondolkodom. Esetleg astra (de azt nem annyira)
2011. febr. 4. 10:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Benéztem a használtautó hírdetési oldalra és a 3 tipus amit utoljára írtál megnéztem a keresésben megadott feltételeiddel. Sajnos azt tapasztalom hogy így kicsi a választék. Épp legolcsóbbakban épphogy kihoz egy pár autót 2000-es évjáratút (ha már növeljük az árat mindjárt több van, ezt azért néztem, mert nem lenne jó ha a tetsző típusból pont azt vennéd meg ami a legrosszabb állapotú). Szerintem nézz szét a kereső oldalakon, a többin is, tipustól függetlenül írd be a 900 ezret, légzsákot, klímát + amit szeretnél és nézegesd meg a lehetőségeket, lehet hogy épp a Vectráknak magas az ára, pedig nem rossz autó és nézd meg milyen lehetőségek vannak. Nem szabad beleugrani, külföldi átpapírozásába sem szabad belemenni, nézz szét mert inkább legyen jobb állapotú! Egyúttal fogja hozni neked a keresett típusba olcsóbbakat is. Nézegesd meg úgy is hogy magasabb árért mit adnak, az nem kerül semmibe, mert gyanús ha nagyjából ugyanaz az autó egyik helyen 300 ezerrel olcsóbb.
2011. febr. 4. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:

megbízhatzó? akkor te nem németet keresel

suzuki a jó 68 Le az megbízható és jó is!

2011. febr. 4. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:
mindjárt beír valami hülye, hogy meghalsz benne... Én már nem is írom ki, hogy suzuki a legjobb választás... minek?! A sok okos német autómániákus úgyis leszavaz...
2011. febr. 4. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is az Octaviára szavazok.
2011. febr. 4. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
De szar nincs pénzetek egy presztizsautóra, és máris a suzukit éltetitek... :D na ez a röhej....
2011. febr. 5. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Családisabb autó? 4 vagy 5 személynek? Amúgy az utolsó szériás Peugeot 306-ot érdemes megnézni, volt belőle szedán, kombi, csapotthátú többféle benzinessel is, jó választás lehet még a Fiat Stilo, Mitsubishi Space Star és az Opel Astra is.
2011. febr. 5. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!