Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok arrol?

Mit gondoltok arrol?

Figyelt kérdés

Hogy egy 17 évesnek már jogosítványa és saját autója van ?

És mér itélik el őket ?

2011. febr. 2. 18:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

ha ennyire megtehetik a szülei akkor egy elég szerencsés ember :D

semmi elítélendő nincs benne szerintem, csak irigylésre méltó hogy ennyire megadatik ez neki.

2011. febr. 2. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy elkényeztetett gyerekről beszélünk, akinek anyuci-apuci megveszi, és fenntartja az autót. Gondolom anyuka nevén van az autó is, úgyhogy nem saját tulajdona. Az, hogy jogosítványa van, nem nagy dolog.
2011. febr. 2. 19:21
 3/13 A kérdező kommentje:
rollam volt szó ... nem csak a tanárok is erröl beszélnek folyton ... és engem kicsit kellemetlenül érint és nem anyuci nevén van az autó hanem apujén..:D
2011. febr. 2. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztál érte egy órát is?

Én 17 vagyok most, van saját autóm aminek az árát én kerestem össze...nem egy hűdekafa valami, de az én szemember többet ér mint 250.000 Ft.

2011. febr. 2. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
én 13 vagyok, és mopedautón gondolkoztam, amíg nem jött az új szabály...
2011. febr. 2. 20:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Aztán milyen autót kaptál? Amúgy ne foglalkozz az irigykedőkkel. Én 20 vagyok és csak úgy a friss jogsimmal kaptam egy CLK Mercit annakidején. :)
2011. febr. 3. 02:17
 7/13 anonim ***** válasza:
A tanárok nemám a bölcsesség megtestesítői.Én egy csóró gyerek voltam.Rengetegszer álmodtam arról,hogy valamilyen király verdával beállítok a suli elé.Ez tök nagy buli lehet.Mégsem fújtam azokra,akiknek ez megadatott.Kérdezd már meg azokat,akik piszkálnak ezzel,hogy ők lennének-e a helyedben!Szerintem egyik se fog ellenkezni.Ha csak emiatt piszkálnak,akkor...bár,biztosan nem emiatt piszkálnak csak,mert annyi mindennel lehet ezt köríteni.Ha dolgoztál érte,az a baj,ha nem,akkor meg az.Ha örökölted,az a baj,ha csak úgy kaptad,akkor az.Ha szép házban laktok és van pénzed a sulibüfében,akkor azért vagy szemét...Sajnos ilyenek az emberek.
2011. febr. 3. 08:03
 8/13 A kérdező kommentje:
hátt nem a legujabb autót kaptam de ez volt az álmom egy fiat cupé ... Sajnos ezt nem fogom megérteniii... de én a jogositványomért is sokat tettem dolgoztam érte ... és az autót pedig a szülinapomra kapam meg előrre . ami igaz áprilisban lesz... De nem értem mért ijenek az emberek.
2011. febr. 3. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért,kérlek,mert,ha felnősz,Te is meg fogod látni,micsoda farkastörvények uralkodnak az élet minden színterén.És rengetegen vannak,akik ebben a harcban elég amatőrök.Azt gondolják,hogyha a másiknak egy kicsivel is jobb lesz,azzal magának rosszabb.Ezt nem tudják feldolgozni.Buták.Ennyi.
2011. febr. 3. 15:17
 10/13 tomy88trance válasza:
Itt az a gond,hogy ha mindent megkapsz a szüleidtől, akkor később gondban leszel, amikor már nem lesznek veled, mert bizony az élet ilyen, előbb utóbb eljön az az idő, és akkor ott leszel tanácstalanul,hogy mit kezdj az élettel , egyébként azért ítélik el,hogy 17 évesen van jogsid és vezetsz ,mert sajnos a legtöbb baleset emiatt van,hogy túl fiatalon és tapasztalat és felelősségérzet nélkül engedik vezetni a gyereket, én 23 vagyok,de még csak most jutottam el odáig,hogy kellene jogsi, csak még meg kellene dolgoznom érte,megkeresni rá a pénzt stb..
2011. febr. 6. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!