Mit gondoltok arrol?
Figyelt kérdés
Hogy egy 17 évesnek már jogosítványa és saját autója van ?
És mér itélik el őket ?
2011. febr. 2. 18:57
1/13 anonim válasza:
ha ennyire megtehetik a szülei akkor egy elég szerencsés ember :D
semmi elítélendő nincs benne szerintem, csak irigylésre méltó hogy ennyire megadatik ez neki.
2/13 anonim 

válasza:

Az, hogy elkényeztetett gyerekről beszélünk, akinek anyuci-apuci megveszi, és fenntartja az autót. Gondolom anyuka nevén van az autó is, úgyhogy nem saját tulajdona. Az, hogy jogosítványa van, nem nagy dolog.
3/13 A kérdező kommentje:
rollam volt szó ... nem csak a tanárok is erröl beszélnek folyton ... és engem kicsit kellemetlenül érint és nem anyuci nevén van az autó hanem apujén..:D
2011. febr. 2. 19:55
4/13 anonim 

válasza:

Dolgoztál érte egy órát is?
Én 17 vagyok most, van saját autóm aminek az árát én kerestem össze...nem egy hűdekafa valami, de az én szemember többet ér mint 250.000 Ft.
5/13 anonim 

válasza:

én 13 vagyok, és mopedautón gondolkoztam, amíg nem jött az új szabály...
6/13 anonim 

válasza:

Aztán milyen autót kaptál? Amúgy ne foglalkozz az irigykedőkkel. Én 20 vagyok és csak úgy a friss jogsimmal kaptam egy CLK Mercit annakidején. :)
7/13 anonim 

válasza:

A tanárok nemám a bölcsesség megtestesítői.Én egy csóró gyerek voltam.Rengetegszer álmodtam arról,hogy valamilyen király verdával beállítok a suli elé.Ez tök nagy buli lehet.Mégsem fújtam azokra,akiknek ez megadatott.Kérdezd már meg azokat,akik piszkálnak ezzel,hogy ők lennének-e a helyedben!Szerintem egyik se fog ellenkezni.Ha csak emiatt piszkálnak,akkor...bár,biztosan nem emiatt piszkálnak csak,mert annyi mindennel lehet ezt köríteni.Ha dolgoztál érte,az a baj,ha nem,akkor meg az.Ha örökölted,az a baj,ha csak úgy kaptad,akkor az.Ha szép házban laktok és van pénzed a sulibüfében,akkor azért vagy szemét...Sajnos ilyenek az emberek.
8/13 A kérdező kommentje:
hátt nem a legujabb autót kaptam de ez volt az álmom egy fiat cupé ... Sajnos ezt nem fogom megérteniii... de én a jogositványomért is sokat tettem dolgoztam érte ... és az autót pedig a szülinapomra kapam meg előrre . ami igaz áprilisban lesz... De nem értem mért ijenek az emberek.
2011. febr. 3. 14:52
9/13 anonim 

válasza:

Azért,kérlek,mert,ha felnősz,Te is meg fogod látni,micsoda farkastörvények uralkodnak az élet minden színterén.És rengetegen vannak,akik ebben a harcban elég amatőrök.Azt gondolják,hogyha a másiknak egy kicsivel is jobb lesz,azzal magának rosszabb.Ezt nem tudják feldolgozni.Buták.Ennyi.
10/13 tomy88trance válasza:
Itt az a gond,hogy ha mindent megkapsz a szüleidtől, akkor később gondban leszel, amikor már nem lesznek veled, mert bizony az élet ilyen, előbb utóbb eljön az az idő, és akkor ott leszel tanácstalanul,hogy mit kezdj az élettel , egyébként azért ítélik el,hogy 17 évesen van jogsid és vezetsz ,mert sajnos a legtöbb baleset emiatt van,hogy túl fiatalon és tapasztalat és felelősségérzet nélkül engedik vezetni a gyereket, én 23 vagyok,de még csak most jutottam el odáig,hogy kellene jogsi, csak még meg kellene dolgoznom érte,megkeresni rá a pénzt stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!