Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Sava és az America gumik...

A Sava és az America gumik mennyire megbízhatóak?

Figyelt kérdés
előbbi lengyel, utóbbi román gyártmány, azért kérdezem, érdemes-e venni?
2011. febr. 2. 10:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mért nem a lengyeleket meg a románokat kérdezed? Soha nem is hallottam ezekről a márkákról. Esetleg ha sikerül kiderítened róluk valamit, majd írd meg.
2011. febr. 2. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezek valami olyan márkák lehetnek autógumiban,mint az AVON. Először mikor mondták,azt hittem rosszul hallok.

Olcsó húsnak ........

2011. febr. 2. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:

America gumit SOHA AZ ÉLETBE NE VEGYÉL

Életem első gumivásárlásán America gumit vettem, nah most egy teljesen érthetetlen defekt folytán (szétrepedt a gumi oldala) nekimentem a padkának aminek következtében elszállt a: lökhárítóm, felnim, jobb első sárvédőm, trapézkarom, stabilizátorom.

Még örülök hogy viszonylag kis sebességnél (40-45) egy padkának csapódtam és ez nem országúton 90-el történt meg.

Azóta megtanultam hogy gumit többet soha az életbe nem fogok spórolni

Ha gumit akarsz venni akkor: Michelin, Yokohoma, Pirelli, Birdgestone, Dunlop alá ne adj. Nekem most jelenleg Nokianjaim vannak és jelentem hogy iszonyatosan meg vagyok vele elégedve, ég és föld vezetni egy olyan autót amin szar gumi van és amin jó.

Szóval azt a Sava-t se szabad megvenni, ez is olyasmi színvonalú lehet.

2011. febr. 2. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy épeszű ember sem vesz magának olyan lábbelit,amiben 100m után már fáj a lába.

Minőségi gumi nem azért drága,mert márka név,hanem mert garantálják a gumi hosszú élettartamát és minőségi futásteljesítményét. Én pl. a Michelinre esküszöm, téli nyári szettem ilyen márka közel 6éve.

2011. febr. 2. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem sava van az autómon évek óta és legközelebb is ilyet veszek mert jó
2011. febr. 2. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is SAVA gumim volt.Azzal vettem az autót.Azért lett "csak" lecserélve,mert már 7,azaz HÉT éves gumi volt,nem volt teljesen elkopva,még tapadt is rendesen,ahogy kell.Belementem egy szögbe és már nem láttam értelmét megjavítani.Én a gumiszerelőt kérdeztem,miféle gumi ez és azt mondta rá,hogy az egyik legjobb minőségű gumi.És baromi drága is...
2011. febr. 2. 13:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Ez egy nagy baromság,hogy a népszerű gumi a jó!

Azért,mert iszonyatmód reklámozzák őket,meg felverik az árukat még nem lesznek jó gumik.Ti nem azért veszitek,mert meg vagytok győződve róla,hanem azért,mert ezt látjátok a forma-1-ben,meg jó drága.

2011. febr. 2. 13:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha magyar vagy,akkor tudhatod,hogy van pálinka 1000ft/Liter ért is de ha nem csak fertőtleníteni akarod a torkodat vehetsz 5000ft/liter áron is.

Hidd el,van különbség ebben is reklám nélkül.

Aki kiadja a többet,nem a reklámmal akar jól lakni és nem is azokat szeretné lenézni akiknek nem telik rá!!!!!!!!!!!!!!

Egy 9000 és egy 20000forintos gumi között nem csak mintabeli különbségek vannak.

Valószínűleg egy 20000forintos gumi piacra kerülése előtt rengeteg teszten kellett megfelelnie ahhoz,hogy azt az árat elkérjék érte! Nem mindegy !!!

2011. febr. 2. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Úgy tudtam a Sava szlovén de mindegy, sok busz fut ilyen gumikkal, meg is látszik. A másikról még nem hallottam, de egyiket se venném meg még ha olcsók se.

Inkább vegyél KUMHO gumit, az koreai, nincs az egekben az ára de nagyon jó

2011. febr. 2. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem Sava van, nincs problémám vele
2011. febr. 2. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!