Milyen autó lenne ideális édesanyámnak?
anyukám lassan 50 éves lesz. úgy hozta az élet, hogy kéne neki egy autó.
amit még tudni kell róla, hogy megvan neki a jogsija lassan 10 éve, de nem sokat vezetett sajnos.
így nem is túl rutinos, bele kell rázódnia, de ez nem gond, mert a párja vagy az én barátom majd segít neki, és szerencsére kisebb forgalmú helyeken kell majd kocsikáznia :D
szempontok:
lehetőleg 2-300 e ft körüli kis méretű klasszik női autó. lehet szuzuki is, de azért ne kispolák vagy trabant.
tudom, h ebben a kategóriában nem 2 éves luxusautók vannak, ami nem is baj, mert biztos, hogy nem fogja kímélni :D
lehetőleg ne zabáljon 12 litert, minél kevesebb annál jobb.
meg ami még nektek eszetekbe jut ilyen esetben.
köszönöm a válaszokat, örülnék pár linknek is!
légyszíves fejtsétek ki a véleményeteket az általatok ajánlott kocsiról, akár a lehetséges hibáiról, hiányosságairól és ne kezdjetek rögtön "fujjszuzukizni" kösssssz :D
ja, és igen, lány vagyok, a szakzsargont lehetőleg hanyagoljuk :D
köszönöm a válaszokat.
kedves utolsó, igen, eddig busszal járt, de mostantól olyan helyekre is kell majd mennie, ahova kényelmesebb és időkímélőbb autóval menni.
szerinted ha ki tudná váltani az autót busszal, akkor nem azzal járna?
nyugi, biztosan nem a te lakhelyeden fog cirkálni :P
Kék, kétszemélyes, 200 lóerős, széles kerékgumik, hátsó meghajtás.
Na tetszene? Eláruljam?
Na jó akkor: IFA.
Semmilyen. Bocs de ez a véleményem. Busz, sofőr, fotel.
Ha meg mégis akkor valami igénytelen koreai, hogy már messziről lássa mindenki, ki lehet a tulaj.
50 év felett szigorított orvosi kéne, és újra vizsgázni KRESZ-ből. ÉVENTE!
És most kérem dobáljának meg kővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!