Mi a véleményetek a XADO revitalizáló gélről?
Próbáltátok már?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 11:59
1/10 anonim válasza:
Én tavaly kipróbáltam de a halkabb motorműködésen kívül mást nem vettem észre lehet a halkabb motor sem igaz csak beképzeltem azt nem tudom megmondani hogy valóban 3x keményebbek lettek e a tengelyek. Az olajuk az jó szerintem inkább olyat használj.
2011. febr. 1. 12:06
2/10 nissangirl válasza:
én a szervókormányműhöz valót próáltam, de sajnos nemtapasztalltam semmi javulást
2011. febr. 4. 20:00
3/10 anonim válasza:
Kedves második, azt a váltóba kell tölteni, hogy jobb legyen a szinkrongyűrűk kenése.
2011. febr. 5. 16:19
4/10 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni - azt sem tudom mi az.
2011. febr. 5. 16:49
5/10 anonim válasza:
A robogómba próbáltam, de nem tapasztaltam semmit. Ha motorfelújításra kerül a sor érdemes megnézni a xadoval kezelt felületet. Elméletileg a reklám szerint más színe van. Gondolom az lenne a kopásálló réteg.....
2012. febr. 12. 02:04
6/10 anonim válasza:
Én nem nagyon hiszek benne, mivel azt írja, hogy a súrlódó felületekre tapad, akkor a hézag, ami nem súrlódik az ott marad ( a kopott , kimart résekre gondolok). Ahol nem súrlódik ott van a baj. De ott nem is rakódik le. A másik. Amennyiben 15 percig kell járatni a motort, akkor a gél teljes egészéből ki kell , hogy váljon az összes hatóanyag, és a meleg olajban felhasználás nélkül kicsapódik a karter térben.
2014. febr. 25. 16:22
7/10 anonim válasza:
Váltóba raktam en is. El is kezdett zúgni a nyelestengely csapagy
2015. aug. 24. 18:21
8/10 anonim válasza:
7-esnek:
Te minden xado-s kérdéshez ugyan ezt a nyelestengely zúgást odaposztolod? Cseréld ki a rossz csapágyadat, nem értem mit kell ezen kínlódni. Van egy ezer éves lutri alattad, megpróbáltad a xado valamelyik termékét beletenni, majd nem hozott eredményt a szénné kopott csapágyadon. Erre felbuzdulva így próbálsz hitelt rontani a terméken? Semmit sem mértél, nem is értesz hozzá csak időtöltésből írogatod a hozzászólásaidat.
Kérdésre válaszolva: Igen, több százszor alkalmaztam. 20-ból 18-20x érdemi eredményt értem el vele. Csodára az sem képes. Folyékony gépműhely nincs, de ez közel áll hozzá.
Visszaállította a hengerek sűrítési végnyomását, rendbe tette a porlasztó csúcsok elkopását, az üzemanyag-szivattyú zúgása megszűnt, a csapágyak is rendbe jöttek, 80%-os kopás után is!
2020. aug. 2. 13:44
9/10 anonim válasza:
Édekes, a szerinted szénné kopott csapágyam akkor miért nem zúgott egyszer sem? Hagyjuk már. De mindenki olyan csoda szarságokat tesz a kocsijaba amit akar
En mar nem fogok
2020. okt. 22. 13:11
10/10 anonim válasza:
#6-osnak
Ha megnagyítanánk, látnánk, hogy ott is van súrlódás ahol "hézag" van. Ez a henger falánál kicsit másképp működik...
A gyűrű is mozog ide-oda, szinte minden felület ahol csak lehet fog súrlódni. Keress fel egy szakembert, aki elmagyarázza neked. Én nem vagyok tanár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!