Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan működik a licitre...

Hogyan működik a licitre bocsátott autók vásárlása? (Valóban megkapok egy autót féláron akár? )

Figyelt kérdés

Olyan autóra gondolok, amit a bank lefoglalt.

A maradandó hitelt nekem kell tovább fizetni?vagy ez hogy működik?

2011. jan. 31. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy pont féláron,mert sokszor a licittel sokan rosszul járnak,attol függ hogy hányan akarják azt,és hogy verik fel az árát.
2011. febr. 1. 05:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Bank által visszavett autókról elmondható, hogy lapusztultak, nem költöttek szervizelésre egy forintot se (hitelt se tudta a tulaj fizetni), amikor meg már tudta, hogy elviszik még direkt tönkre is teszik, na meg sokszor a kulcs is hiányzik. Egy ismerősömtől a kertből , lezárt állapotban kézifék+1-es sebbeségbe hagyva vontatta ki,közbe lezúzta a keritést.
2011. febr. 1. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Mármint a behajtók vontatták ki.
2011. febr. 1. 08:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen licitről pl: apeh árverés én csak munkásautónak valót vennék pár százezerért max, mert a célnak arra megfelel és ha rossz akkor se bukok sokat, nagy luxuslimuzint soha az életbe nem vennék onnan.
2011. febr. 1. 08:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Azok az autók általában már voltaktörve párszor meg céges lestrapált szarok olajból is a teszkósat kapták 40 ezer km-enként cserélve
2011. febr. 1. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Én egy fél évig figyeltem a licitre bocsátott autókat, de ami tényleg ért is valamit, azt megvették 100 %-hoz közeli áron, vagy kiváltották, csak a szemete maradt.

Nem elképzelhetetlen, hogy több hónapos próbálkozással egyszer szerencséd lesz, és megveszed mondjuk egy maffiózó lefoglalt autóját féláron, mert senki nem mer rá licitálni, de szerintem nem érdemes vele az időt tölteni.

2011. febr. 1. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát az biztos,hogy az ilyen autókkal szántani is elmentek,mielőtt elvették volna.Egyik ismerősöm pl. az utolsó napon 1-esbe ment szegény párával 70-nel több km-keresztül...
2011. febr. 2. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!