Az aprilia sr ditechem mért nyírja ki 2 km után a gyertyákat? Bekormolja, utánna már nem is megy vele!
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:39
1/10 anonim válasza:
Sok üzemanyagot kap. El kell vinni egy normális szerelőhöz, akinek megvan a felszerelése hogy kiolvassa a hibát.
2/10 anonim válasza:
injektor hiba, mint minden SR ditech nél. Búcsúzz el tőle :S
3/10 A kérdező kommentje:
Van injektorom is tartalék meg ecum is=) Csak nem akarom cserélgetni még biztosra nem tudom mi a baja,szóval marad a szervíz :)
2011. jan. 31. 21:29
4/10 A kérdező kommentje:
Mért kéne elbúcsúznom tőle? 1 év után most van az első komolyabb baja,nagybáttyámék meg állandóan mennek ki olaszba és szinte fillérekért tudja bele hozni az alkatrészeket ahogy az ECU-t és az injectort is hozta! Szóval én inkább nem búcsúznék el tőle ;)
2011. jan. 31. 21:33
5/10 anonim válasza:
Első vagyok. A sr ditech-nél tényleg típushiba az injektor, de ettől még nem kell búcsút venni. :) Butaság.
Az injektronak is általában apró hibái szoktak lenni (persze nem törvényszerű). De akár lehet hogy csak valamelyik szenzor hibás, vagy egy cső lazult meg. A legtöbb hiba amivel találkoztam ilyen kaliberű volt.
6/10 anonim válasza:
Az előzőhöz még annyit fűznék hogy az sem 100% hogy injektor hiba. Lehet gyújtás hiba is. Ezért mondom hogy szakszervizbe kell vinni, ott rádugják a gépet és 3másodperc alatt megmondják mi a nyűgje. De ha elviszed valami kókány idiótához, aki az olajos csavarhúzójával túrkál benne akkor az lesz a végeredmény hogy hónapokig ott lesz a motor, és több kárt csinál mint hasznot.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! =) Bár azért valamennyire értünk hozzá,de ez most kifogott rajtunk,mert minden jó,de mégse..! Kompresszor mérés,légszűrő/kipufogó tisztítás,benzinpumpa nyomáson túl vagyunk. Esetleg az injector porlasztását letudjuk valahogy ellenőrízni? Ha macerás akkor marad a szakszervíz,remélem nem nyúlnak le nagyon! Mert itt ha csak bele néznek és nem csinálnak semmit már az 10e forint.
2011. jan. 31. 23:18
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem tudjátok leellenőrizni. És a logika is azt diktálja hogy nem a befecsi szeleppel van gond, mert akkor keveset kapna. Fehér lenne a gyertya és durrogna, meg melegedne, meg stb...
9/10 A kérdező kommentje:
Csak termosztát baja volt,kicseréltük és működik szépen :)
2011. febr. 22. 11:46
10/10 anonim válasza:
Örülök hogy megoldódott. Látod mondtam hogy nem kell elbúcsúzni tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!