Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy 3-as...

Szeretnék venni egy 3-as golfot miket lenne érdemes átnézni rajtuk?

Figyelt kérdés
Tudom nem mai autók, de sajna saját pénzemből lenne és első autóm lenne.
2011. jan. 30. 21:34
 1/7 A kérdező kommentje:

ja és olyan 300-400 k körül lenne rá pénzem

esetleg 1-2 linked dobna valaki?

2011. jan. 30. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem van egy bármit kérdezhetsz
2011. jan. 30. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
első vok. nekem egy 17 éves 3-as golfom van teljesen jó állapotban van csak a két első sárvédőt cseréltetem most rajta ki mert rohadt az oldala de hát egy ennyi idős autónál ez nem akkora baj és aránylag olcsón kijön.A golfok amúgy is jó autók és 3-400 ezerért már jót kapsz csak nehogy átvágjanak. jó lenne ha megkérnél egy olyat aki ért hozzá hogy mielőtt megvennéd nézze meg veled eggyütt.
2011. jan. 30. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:
én is értek azért valamit az autókhoz am volt már vele valami nagyobb gondod? elszakadt a vezérműszíj vagy valami nagyobb galiba? és am 1.4 es benzinest szeretnék kb mennyit fogyaszthat? nem sújos a lábam meg hát kezdő vezető..
2011. jan. 30. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
az az igazság hogy előtte apámé volt de sosem halottam volna hogy nagyon sokat kellett rákölteni persze azért egy 17 éves autóra kell költeni mert bármikor felmondhtaja a szolgálatot benne valami de szerintem ez az új autánál is előfordulhat.amúgy kb 6 litert fogyaszt csendes autó.
2011. jan. 30. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
azért ezekben az autókban már van pár egy jó pár ezer kilóméter is.ugye gyertyacsere olajcsere vezérműszíj csere ezeket időközönként cserélni kell.Ezeket is jó lenne tudni hogy mikor volt utoljára.
2011. jan. 30. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
A gyertya-szíj-olajcsere minden használtautó vásárláskor esedékes, arra nem érdemes hagyatkozni amit az eladó mond, a legtöbb esetben azt fogja mondani, hogy ezek nemrég lettek cserélve.
2011. jan. 31. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!