Melyiket vennétek egy 95-ös 3 ajtós, méregzöld színű Opel Corsára? (Női tulaj vagyok. )
2011. jan. 29. 22:43
2/9 anonim válasza:
2.! am énis Corsa tulaj vagyok:D
3/9 anonim válasza:
Igen, a második a nyerőbb,mert gyári-nak tűnik,viszont szeretik a kupecok is összegyűjteni egy városon belül az ilyen hasznosítható;könnyen levehető dolgokat. Apósom ahogy megvette a (B) Vectrat anno,egy hétig volt rajta a gyári dísztányér. 20000ft-tól szabadították meg egy éjszaka leple alatt. Ja,azóta sem vett rá másikat. :)
4/9 anonim válasza:
2. egyértelmüen, de szerintem az is jól néz ki, ha szépen le van fújva matt feketére a felni és elhagyni sem tudod.
5/9 anonim válasza:
Hát az első nagyon randa, de szerintem ezt el is döntöttük. :)
6/9 anonim válasza:
aha!maradj a 2.-nál.Az legalább gyári.
7/9 anonim válasza:
Inkább vegyél alufelnit rá, ezek egy kátyútól, vagy egy kis úthibától is lepotyognak. Ha addig le nem lopják a kocsiról.
8/9 anonim válasza:
Biztosan olcsóbb egy kátyú által felütött alufelnit kijavíttatni,(görgőzni)mint egy dísztányért pótolni ?
Ilyen xar magyar utakon kár alufelnivel közlekedni,mert gyorsan haza lehet vágni!
9/9 A kérdező kommentje:
Aha, köszi mindenkinek. Az alufelnik nagyon drágák, sajna az most nem menne.
2011. jan. 30. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!