Nem biztonságos a suzuki?
Figyelt kérdés
hárman élve kiszálltak belőle, balról jött a vonat...
Ha bemegy az ablakon az ütköző, más autóban se marad meg a sofőr.
2011. jan. 26. 12:17
1/6 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, akkor most azt akarod bizonyítani, hogy a régi Swift biztonságos. Így van?
Erre azt tudom írni, hogy egy 80-as évek végén tervezett konstrukciót ne hasonlítgassunk már mai, 5 csillagos konstrukciókkal. A linkelt esetben nyílván mákjuk volt, de általában régi Suzukival közlekedők nem szállnak ki élve baleset után... :(
2/6 anonim válasza:
A képen az újabb ! Nálunk '92 től 2004 ig lehetett kapnni.Az első széria tényleg papír,tippem: a kép/lámpa/alapján az 2000 körüli,vagy utáni.
3/6 anonim válasza:
ezt csak azzal lehet magyarázni hogy vannak még csodák néha-néha elvétve, amúgy életveszély az a kocsi
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez szerencse kérdése. Ha nincs szerencséd akkor teljesen mind 1, hogy egy vadi új 5* töréstesztes BMW be ülsz vagy 1 1995 ös Suzuki swift mert ha nincs így is- úgy is megdöglessz. Hallotam már olyan hogy frontáslisan ütközött 1 kamionnal és a 3 emberből 3 kiszált kéz , láb törrésel és apróbb sérülésekkel, meg olyat is hogy egy Merci ütközött egy szembejövő autóval és 2 emberemből 2 en meghaltak.
6/6 anonim válasza:
előző vagyok kifelejtettem, hogy a suzuki ütközött a kamionnal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!