1.8-as, benzines G-s Astram 11 litert eszik. Normális?
Figyelt kérdés
Városban és pályán. Nem hajtom, pályán se, átlag 110-zel megyek.2011. jan. 25. 19:04
1/8 anonim válasza:
2/8 86tibike válasza:
kizárt dolog hogy normális legyen nekem 1.6 g-s astram van és csak 7 eszik télen városban nézesd meg valami komoly műhelyben a zsigulik ettek annyit
4/8 anonim válasza:
Ha nem hajtod azért sok az! Ha hajtanád kéne 11-12 litert ennie!
5/8 anonim válasza:
Sok függ a vezetési stílustól is. Ha hirtelen gyorsítasz fel, illetve ha sportosan vezetsz akkor előfordulhat ekkora fogyasztás. 1.8-as motor eleve nem fogyaszt keveset. Szerintem lehet reális ez az érték.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyjából az ismerőseim is ilyen arányban gondolják, vki szt sok, vki szt nem. Azért majd megnézetem...
2011. jan. 26. 14:58
7/8 anonim válasza:
Még mindig tartom, hogy ha több a ló, többet kell itatni is...
8/8 anonim válasza:
Nagyon sok ha nem hajtod, itt 6,62-től 11,82-ig vannak fogyasztások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!