Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?
20 éves lány vagyok és első autóm megvételére készülök!
Honda Civic:
Opel Corsa B:
Seat Ibiza:
Citroen Saxo:
Nem feltétlenül(sőt..) ezek közül fogok vásárolni, csak példaként linkeltem be:)
nos ti melyiket ajánlanátok?:)
Elsö vagyok.
A civichez valóban többe kerül az alkatrész, de tartósabb is. Fogyasztása nagyon lábfüggö, Nekem 1.6-os Vti-m volt, ami átlagban 7-8 literrel elment, de ha állatkodtam, akkor bevette a 20 litert. Az már megint más tészta, hogy pályaautót csináltam belöle és azóta 80km-en eszi meg az 50 litert, de ez az esetedben nem mérvadó.
Ha egy jó autót akarsz és tudsz ésszel vezetni, akkor civic. A biztosítást meg köttesd meg apud vagy anyud nevére és nem lesz vészes.
Ja és a másik, hogy a Corolla is nagyon jó választás, talán jobb is mint a civic.
Elöbb rohad szét, mint hogy tönkremenjen.
Eddig a corolla áll hozzám legközelebb:)
pontosabban
TOYOTA COROLLA 1.4 Linea Terra (sedan)
vélemény?:D
"ha állatkodtam, akkor bevette a 20 litert."
mi???:O 100-on? ezmostkomoly?:O
A Corolla tökéletes lenne.
Igazán semmit nem lehet mondani róla, mert csak a kötelezö szervízt kell megadni neki és tankolni. Nagyon ritkán hibásodik meg.
Persze ehhez fontos az is, hogy egy gondos tulajtól vegyél autót, ne suhanctól és ne kereskedötöl.
A legjobb autót is tönkre lehet tenni 2 év alatt, ezért számí az elöélete.
Igen a honda bevette olykor a 20 litert is.
Akkor még gyári volt 160 lóerövel.
Pályaautóként 220lóerövel a Hungaroringen 14 kör alatt gyakrolatilag szárazra szívta a tankot.
hát köszönöm a segítséged:)
juj:S de akkor az nem egy átlagos Honda volt, hanem gondolom vmi versenyauto féle:D uy már érthetőbb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!