Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik lenne a...

Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és első autóm megvételére készülök!

Honda Civic:

[link]

Opel Corsa B:

[link]

Seat Ibiza:

[link]

Citroen Saxo:

[link]

Nem feltétlenül(sőt..) ezek közül fogok vásárolni, csak példaként linkeltem be:)

nos ti melyiket ajánlanátok?:)

2011. jan. 25. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

A civichez valóban többe kerül az alkatrész, de tartósabb is. Fogyasztása nagyon lábfüggö, Nekem 1.6-os Vti-m volt, ami átlagban 7-8 literrel elment, de ha állatkodtam, akkor bevette a 20 litert. Az már megint más tészta, hogy pályaautót csináltam belöle és azóta 80km-en eszi meg az 50 litert, de ez az esetedben nem mérvadó.

Ha egy jó autót akarsz és tudsz ésszel vezetni, akkor civic. A biztosítást meg köttesd meg apud vagy anyud nevére és nem lesz vészes.

2011. jan. 25. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja és a másik, hogy a Corolla is nagyon jó választás, talán jobb is mint a civic.

Elöbb rohad szét, mint hogy tönkremenjen.

2011. jan. 25. 23:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Eddig a corolla áll hozzám legközelebb:)

pontosabban

TOYOTA COROLLA 1.4 Linea Terra (sedan)

vélemény?:D

2011. jan. 26. 08:59
 14/16 A kérdező kommentje:

"ha állatkodtam, akkor bevette a 20 litert."

mi???:O 100-on? ezmostkomoly?:O

2011. jan. 26. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:

A Corolla tökéletes lenne.

Igazán semmit nem lehet mondani róla, mert csak a kötelezö szervízt kell megadni neki és tankolni. Nagyon ritkán hibásodik meg.

Persze ehhez fontos az is, hogy egy gondos tulajtól vegyél autót, ne suhanctól és ne kereskedötöl.

A legjobb autót is tönkre lehet tenni 2 év alatt, ezért számí az elöélete.

Igen a honda bevette olykor a 20 litert is.

Akkor még gyári volt 160 lóerövel.

Pályaautóként 220lóerövel a Hungaroringen 14 kör alatt gyakrolatilag szárazra szívta a tankot.

2011. jan. 26. 11:45
 16/16 A kérdező kommentje:

hát köszönöm a segítséged:)

juj:S de akkor az nem egy átlagos Honda volt, hanem gondolom vmi versenyauto féle:D uy már érthetőbb:D

2011. jan. 26. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!