Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jawa mustang. SZERINTED?

Jawa mustang. SZERINTED?

Figyelt kérdés

1.szerinted mien?

2.megéri megvenni?

3.hány sebességes?

4.végsebessége?

előre is köszi...

ui:nekem ne mondjátok azt hogz vegyek honda.........ot meg yamaha......et,mert engem csak a mustang érdekel és nem akarok mást venni...köszi

2011. jan. 24. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan aranyosan szerencsétlen motorka. Szépen felújítva egész tűrhetően néz ki, csak egy cseppet gnóm. Viszont különleges és állítólag egész jól használható. Akkor éri meg megvenni, ha nem csak rohangálásra kell. Arra jobbak a Simsonok, ehhez nehezebb (és drágább) alkatrészt szerezni. Vagyis ha valami kidől rajta, csak a hajadat téped, mire újat tudsz szerezni. A Mustang háromsebességes, viszont a csalafinta csehszlovák mérnökök jóvoltából fordított a fokozatok kapcsolási sorrendje: felfelé van az 1-es, lefelé a 2-es és 3-as. Gyárilag 65 km/h-s végsebességet adtak meg neki, az SMKP-változatoknak pedig 40-et vagy 45-öt. Ha jó állapotban van, a 60-at tudnia kell, csak a rugózása miatt ez a tempó egy kicsit félelmetes rajta.
2011. jan. 24. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Jó csak igen elég fura az a bicikli kormány és a bőrönd utánzatú tank :D 3sebességes... fent 1 lefelé -0-2-3 végseb kb 55-60 körül lehet... jobb oldalt kell előre berúgni :-/ fekvő henger... hát nem bonyolították agyon xD sztem más szoci motor nincs amit így megbonyolítottak volna :D
2011. jan. 24. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja. bocs. majdnem ugyanezt írta az elsső :D na mindegy.
2011. jan. 24. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Simsont vegyél ha használni is akarod.
2011. jan. 24. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
A eggyik legjobb motor nekem is az van megvan 4 éve és csak gyúrúztem meg gyertyát pucoltamm..A simson hozzá képest semmi.
2011. jan. 31. 18:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Közbe ülj is fel rá ne csak gyúrúzd.

Ami motor normálisan éget annál nem kell gyertyát pucolni.

Itt kezdődik a gond, hogy nem normálisan működik a gyujtás.

2011. febr. 1. 05:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha neked 4 évet kibir gyúrú meg gyertya csere vagy pucolás nélkull akkor te vagy a profi..
2011. febr. 1. 15:06
 8/11 takacsek válasza:
hát csak ugyan azt tudom írni mint a többiek de viszont ha érdekel lenne 1 ajánlatom. van 1 házilag átalakított jawa mustangom csak beállítási gondjai vannak meg esetleg 1 karbi csere. chopper kivitelű jó rugózás és kényelmes. 25ért adom de lehet alkudni. ha érdekel akkor itt aaz emailom: demimaci@gmail.com
2011. aug. 18. 13:05
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó... képet tudnál küldeni valahogy vagy berakni ide? képfeltöltés stb...
2011. aug. 18. 14:21
 10/11 takacsek válasza:
sajnos nem engedi. Ha érdekel ak írj az emailt
2011. szept. 17. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!