Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor kell melyik világítást...

Mikor kell melyik világítást használni?

Figyelt kérdés

Olvasom a könyvet, de olyan vagy nekem rossz az értelmezési képességem, vagy a könyvet hülyén fogalmazták meg.

Valaki leírná, hogy mikor melyik világítást kell használni autóban? Ilyen táblázatban szeretném, hogy át tudjam nézni!

Lakott területen belül

Lakott területen kívül

Melyiket nem lehet használni stb.

2011. jan. 22. 14:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én meg a tiédet arra,hogy éjszaka és korlátozott látási viszonnyok közt a verőfényes napsütés nem számít annak.
2011. febr. 1. 18:13
 22/23 anonim ***** válasza:
jogos. Lehet hogy a KRESZ-ben ez így nincsen benne, de azért nem illik csak helyzetjelzővel közlekedni, legalábbis mi úgy tanultuk...
2011. febr. 1. 19:41
 23/23 Kiscsipás válasza:

Olyan jellegű kérdésem volna.hogy honnan tudom egy új autóban, hogy hol vannak a világítás kapcsolók.Van esetleg elfogadott jelölés,mit hol kapcsolok?

És ha például nappal tompított fényszórót kapcsolom be akkor hátul is be kell kapcsolni?

2012. jún. 5. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!