Minek pörög lassan fel a motorom?
Figyelt kérdés
Ha hirtelen húzok egy nyélgázt, alapjáratról akkor lassan pörög fel, "nem harap azzonal", Piaggio Typhoon 50ccm, 97es évjárat, üzemmeleg motornál, sajnos így vettem, lehet ez ellen tenni valamit?2011. jan. 21. 17:50
1/4 anonim válasza:
mert ez nem egy 600as gsx-r, hogy pörögjön össze-vissza... inkább azt írtad volna le, hogy mennyi a végsebessége, lehet hogy nincs is semmi baja...
2/4 A kérdező kommentje:
olyan 75km/h sima terepen, 85 kilos testem alatt, csak nagyon lassan indul el, a szomszéd piaggio zipéhez képest, annak ha hírtelen cső gázt húzok akkor ugrik de ennek megkell várni h pörögjön fel s utána indul el, kell neki a gáz húzás után kb 1-2 mp h meginduljon
2011. jan. 21. 21:22
3/4 anonim válasza:
akkor nem tudom, hogy mi lehet a baj, a végsebesség jónak tűnik
4/4 anonim válasza:
pucold ki a karburátort, ékszíjat ellenőrizd hogy elég feszes e. Nem szív fars levegőt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!