Ha van egy autóm, és teljesen más színűre szeretném lefújatni, akkor a papírjain is át kell írni a színt. Mennyibe kerülhet nagyjából egy ilyen komplett művelet, átíratással, festékkel, munkadíjjal együtt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 06:15
1/4 anonim válasza:
Függ az autó méretétől, a szintöl, az állapottól.
általában 100 000-500 000ft között mozog, mindennel együtt.
forgalmit kell cserélni, ha jól tudom most 6000, de lehet még törzskönyvet is....
Elég költséges dolog.
2/4 anonim válasza:
Én autófényezéssel is foglalkozom,ilyent csak zizik szoktak kérni tőlünk,őket meg jól megvágjuk lovéval.
A normálisabbja az meg inkább másik autót vesz,minthogy átfujassa.
3/4 anonim válasza:
Esetleg olyat próbálj szerintem, hogy ha mondjuk szürke van beírva a forgalmiba, de szerinted túl világos vagy sötét akkor egy másik árnyalatot választasz.
4/4 anonim válasza:
kedves második menj te a francba :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!