Az autómmal (Suzuki Swift) egy nagyáruház saját benzinkútján tankoltam ugy egy fél évig. Tökrement az AC pumpa. Szerintetek van összefüggés az olcsóbb benzin, és a benzinpumpa hibája között?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 17:20
2/10 anonim válasza:
Nincs! Az a benzin ugyanaz, mint amit a többi kútnál tankolsz. Az olcsósága a haszonkulcstól függ.
4/10 anonim válasza:
Ha van is összefüggés, akkor sem tudod rájuk bizonyítani!
Egyébként én biztos nem tankolnék iyen helyen!
5/10 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Egy AC pumpát ismerősömnek is megevett egy swift, drága kútra járt a tulajdonosa... Az én régi swiftem csak a legolcsóbb, akkor még tesco kúton kapta a 95öst, majd csak az OIL kúton a tiszta bioetanolt. Abban nem ment tönkre, pedig nyúztam eleget...
6/10 anonim válasza:
Jobbak a nagy áruházi kutak mint sok benzinkút, pl Tesco kúton Shell benzin van, és nem kell mondani a normál benzinkutak mióta van etanol sok helyen keverik a 95-tel hogy még több haszon legyen.
7/10 anonim válasza:
"sok helyen keverik a 95-tel "
Az etanol nem keveredik a benzinnel!
8/10 anonim válasza:
Az autógyárak zöme 130-150000 megtett kilométerig szavatolják ennek az alkatrésznek a hibátlan működését.
Ez is egy kis motor,ami továbbítja a benzint a motorig közel 3 báron. Komolyabb bezin minőségéből adódó meghibásodás inkább az injektoroknál szokott jelentkezni.
A nálad előfordult hiba okozhatta az idő alatt elkopott alkatrész,vagy még a telítődött benzinszűrő is!
9/10 anonim válasza:
"Az etanol nem keveredik a benzinnel!"
de.
10/10 anonim válasza:
Az etanol keveredik a benzinnel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!