Melyikek a legjobb motorok?
Figyelt kérdés
Milyen gyártmányú a kedvenc motorod? Miért?2011. jan. 19. 17:19
1/7 anonim válasza:
Honda VFR 750 F
20 éves megbízható konstrukció,Hosszú távon sem kényelmetlen.6 liter alatti fogyasztás.
2/7 anonim válasza:
600as levegő/olaj hűtéses endurók újabbak közül meg YBR 250 és társai...
3/7 anonim válasza:
Végül is én bármi japánt bevállalnék, de ha már választani kell, akkor Honda XR 650 R... Hogy miért? Mert egy megölhetetlen nyomatékgyár :D:D
4/7 anonim válasza:
Most akkor a legjobb vagy a kedvenc a kérdés?
Igaz nekem mindegy, Pannonia TLF de luxe a válasz. :D
5/7 anonim válasza:
Nekem az enduroktól a sportmotorokig minden bejön. Énis imádom az XL, DR, XT-ket a megbízhatóságuk és igénytelenségük miatt. De a sportok is közel állnak a szívemhez :D Jelenleg egy XT 600ra hajtok.
6/7 anonim válasza:
Ez az a kérdés amire mindenki mást fog válaszolni!
Én krosszozni és endurozni szeretek krosszból a ktm skf 450 és a kawa kx 250 jött be legjobban, enduróból a ktm exc 300, speedből pedig a gsx-r 750 k8, de pl quadból az ltr 450, robogóból pedig az aerox, és még sorolhatnám amikkel volt dolgom és legjobban tetszettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!