Hogy lehet visszagyùjtatni az autòt?
Figyelt kérdés
Ùgy hallottam ,hogy kevès tuningal is el lehet èrni ,hogy az autò vissza tud gyùjtani. Kivàncsi vagyok kinek milyen mòdszere van rà.2011. jan. 17. 15:09
1/4 anonim 

válasza:

Mi ez a kérdés is? Mi az hogy visszagyújt? Vagy van gyújtás vagy nincs
2/4 anonim 

válasza:

Gondolom az utógyújtásra gondolsz, hogy magas fordulaton, gázelvételre "durranjon" a kipufogó.
De miért is jó ez neked???
3/4 A kérdező kommentje:
A kèrdèst azèrt tettem fel mert èrdekel , hogy csinàljàk ès mitôl durran. Egyszerû kívàncsisàg mert sokat làttam màr.
2011. jan. 17. 16:25
4/4 anonim 

válasza:

Ilyet anno suttyó idióták csinálták a városunkban.Jó buli volt nekik,csak azzal nem voltak tisztában ez mivel is járhat. Rotoros gyújtású autóknál a gyújtás úgy ahogy van el is állítódhat. KÖZPONTI Injektoros autóknál szétlőheted az injektort ill. a légtömegmérőt is kiégetheted. Nem filléres dolgok hülye gyerekeknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!