Honnan tudom, hogy mennyi benzin van a tankban? (nézz be légyszi)
Az a kérdésem, hogy bioetanolt szeretnék tankolni felesben benzinnel, csak nem tudom, hogy mennyit tehetek bele, mennyi benzin van a tankban, és hogy okoz-e valami változást az indításban, valamint a fogyasztásban?
Kell-e majd üzemanyagszűrőt cserélni, vagy hasonló dolgok?
szia!
Üzemanyagszintjelző nincs a kocsiba? Akkor kijárod belöle a benzint majd felel benzin majd elmész és fele etanolt tankolsz és kész.
van szintjelző :)
szeretném kipróbálni, csak félek nem hogy valami kárt okoz :)
Én aránylag fele arányban tankolom és nekem kevesebbet eszik és hideg indításkor nagyon hidegben veszem csak észre hogy nehezebben indul.
Sose számolom hogy pontosan mennyi van benne, csak úgy saccolom. A check engine még egyszer sem panaszkodott.
Ha 6 évnél régebbi a kocsid akkor nem ajánlom.
Jah és a japán autók jobban bírják ez tény.
Nekem új szuszkám van, 4 éves és már 2 éve így tankolok mindig. Hibátlan!
hát akkor a 16 éves f astrába nem fogom beletölteni :)
kösz a válaszokat
nyugodtan beletöltheted én 16 éves daewooban használom nem tudom megérteni miért ne lehetne egy 6 évnél idősebb kocsiba etanolt tankolni bár mondjuk 2 napja arról próbálta valaki itt meggyőzni az embereket hogy fiatal kocsiba nem lehet etanolt tankolni:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__14..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!