Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra f autórádió?

Opel astra f autórádió?

Figyelt kérdés
Valaki nem tudja hogy ha kicseréltem a gyári rádiót, az új miért csak akkor megy ha gyújtás rá van adva ? Mit kéne csinálnom hogy gyújtás nélkül is menjen ??
2011. jan. 16. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Megy ki a rádióból egy piros és egy sárga madzag - az egyik állandó 12V-ot kap, a másik a gyújtásról kapja.

Mindkettőt az állandóra kell kötni, de mivel az elég vékonyka általában jobb, ha az akkutól külön biztosítékkal húzol ki egy kábelt neki.

2011. jan. 16. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a piros és sárga kábelt felcserélted, és úgyse jó, akkor:

át kell cserélni két kábelt azon a csokin, ami jön az autó felől, mert hiába teszed át a pirosat és a sárgát, nem megy; nálam legalábbis ez volt. Azt kell megnézned, hogy melyik kábelen van folyamatosan áram, és melyiken van csak gyújtásnál, és azt a kettőt felcseréled a csokiban (az autónak a csokiján). Ezután az átalakítót bedugod ebbe a csokiba, ha van hozzá, aztán a piros és sárga kábelt kötöd be úgy, ahogy neked szükséged van rá.

Nem emlékszem a színekre, ezelőtt 9 évvel csináltam meg, és már nincs meg az autóm.

De remélem hogy tudtam segíteni.

2011. jan. 16. 15:33
 3/4 anonim válasza:

Hát én nálam is ez volt(szerelö kötötte be)de nálam a magno hátuljában van a biztositék amit 2 helyre lehet bedugni.Nálam csak át kellet dugni a másik foglalatba és már gyujtás nélkül is ment.Remélem tudtam segiteni!

Ja és nekem jvc magnom van.Neked?

2011. jan. 16. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem Pioneer volt, és cd-s, akkor az elég jónak számított :)
2011. jan. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!