Motor akksinak elég törődés télire, ha 2-3 hetente beindítom a gépet és üzemmelegre járatom vagy tölteni is kellene?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 09:51
1/4 anonim válasza:
Inkább attól függ, hogy hidegben vagy melegben van e. Ha hidegben van az akksi én kivenném és bevinném egy meleg helyre ha nem használom.
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy mit csinálsz vele ,ezt 20 éves tapasztalat után mondom. Az akku így is úgy is kiszolgálja az élettartamát és utána meghal ,piszkos nagy törődéssel talán 3 év helyett elmegy 4 ig ,de ez már nem biztos. Vagy 4 helyett 5 ig,aztán jöhet az új.
3/4 anonim válasza:
inkább tedd fel tölteni 2 hetente. vagy ami mégjobb hogy havonta legalább amikor enyhébb az idő akkor is menj a motorral 10km-t, de tölteni emellett is érdemes.
nekem nincs 20 éves tapasztalatom, de volt egy motorom, 4 évesen adtam el, akkor még nem volt automata töltőm, és ezért nem nagyon tudtam telente tölteni. És pont arra a tavaszra adta meg magát, amikor eladtam volna. Speciális méret volt ezért 23 ezer ft volt, más méret nem fért be, csak jóval!!! kisebb. akksis szerint ha azt a fajta japán akksit töltöttem volna telente akkor az plussz 2 év
4/4 anonim válasza:
utolsó vagyok.
pár ezer forintért már kapsz csepptöltőt, amit rárakhatsz, és figyelned sem kell rá. mert nagyon gyenge árammal tölti(karbantarjta) az akksit, ha meg kész, akkor magától lekapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!