Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor akksinak elég törődés...

Motor akksinak elég törődés télire, ha 2-3 hetente beindítom a gépet és üzemmelegre járatom vagy tölteni is kellene?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább attól függ, hogy hidegben vagy melegben van e. Ha hidegben van az akksi én kivenném és bevinném egy meleg helyre ha nem használom.
2011. jan. 11. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit csinálsz vele ,ezt 20 éves tapasztalat után mondom. Az akku így is úgy is kiszolgálja az élettartamát és utána meghal ,piszkos nagy törődéssel talán 3 év helyett elmegy 4 ig ,de ez már nem biztos. Vagy 4 helyett 5 ig,aztán jöhet az új.
2011. jan. 11. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:

inkább tedd fel tölteni 2 hetente. vagy ami mégjobb hogy havonta legalább amikor enyhébb az idő akkor is menj a motorral 10km-t, de tölteni emellett is érdemes.

nekem nincs 20 éves tapasztalatom, de volt egy motorom, 4 évesen adtam el, akkor még nem volt automata töltőm, és ezért nem nagyon tudtam telente tölteni. És pont arra a tavaszra adta meg magát, amikor eladtam volna. Speciális méret volt ezért 23 ezer ft volt, más méret nem fért be, csak jóval!!! kisebb. akksis szerint ha azt a fajta japán akksit töltöttem volna telente akkor az plussz 2 év

2011. jan. 11. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

pár ezer forintért már kapsz csepptöltőt, amit rárakhatsz, és figyelned sem kell rá. mert nagyon gyenge árammal tölti(karbantarjta) az akksit, ha meg kész, akkor magától lekapcsol.

2011. jan. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!