Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bővül a család,7 üléses autót...

Bővül a család,7 üléses autót keresek. Tippek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 01:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Amerikai kocsit, 100, hogy nem vennék erre a célra. Csak gondod lenne vele, a szeríz meg drága mint a dög hozzá.

Audi q7 Csak sajnos 7 üléssel már szűkös a hely!

Az új Ford Galaxy 100x szebb mint a régi és nagyon dicsérik.

2011. jan. 13. 22:45
 22/25 anonim válasza:

Már ne is haragudjatok! Én csak tényeket szeretnék közölni veletek amit mi tapasztaltunk.

Édesapám még '90-es évek elején alapított egy műhelyt, itt közel 20 év alatt rengeteg gépjármű fordult meg. Mi családi viszonylatban és a műhely dolgozói mind japán autója van, leginkább toyota, az annak köszönhető hogy rengeteg tapasztalattal bírva, sokat gondolkozva döntöttünk e márka mellett, a legfőbb érv mégpedig a megbízhatóság. A műhelybe az utóbbi évekbe szinte csak VW és Renault autók vannak, igaz megfordulnak más gépek is de igen ritka. ÉS ezért főleg európai /német és francia/ autók javítására specializálódott a vállalkozás.

Nem szeretnék én senkit befolyásolni. Gondolom sokan vannak úgy is hogy egy márkába szerelmesek lesznek és semmi pénzért nem vesz mást, hát jó legyen, de ő csak nekünk tesz jót hogy mégtöbb munkát add nekük. Ennek én csak örülök. Vegyetek Renult cliot/thaliat vagy VW golfot/tarnszportert vagy bármit, hogy legyen sok munkák köszi :P

2011. jan. 13. 22:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: mondj egy olyan autót ami sohasem romlik el. Ha ezt valaki tudná, csak az a márka maradt volna gyártásban. Tehát sületlenség amit írtál.
2011. jan. 14. 07:30
 24/25 Baráth Tamás válasza:

RENAULT GRANDE ESPACE (tudtommal a legnagyobb személykocsi), .

7 külön ülés, sínene akárhova csúsztatható, kivehető. Nekünk nagyon bevált (4 gyerek)

2012. febr. 16. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Azóta gondolom már megvan az autó, milyen választottatok?

Én amúgy Volvo-párti vagyok, annak is van 7 üléses modellje, igaz, igencsak drága autó, de legalább biztonságos. Használtan azért biztosan elérhető árú.

2012. febr. 19. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!