Van valami határ hogy mennyit lehet tankolni vagy nincsen?
ezzel több gond is van:
egyrészt szerintem annyi vámot kellen fizetned, amibe belerokkannál. A másik, hogy gondolom vannak szabályozások, hogy milyen cég végezhet üzemanyag importot Mo-ra.
Honnan szerzel olyan tartálykocsit, ami a kertedben állhat és senkinek sem hiányzik.
Az üzemanyag - ha tetszik ha nem - romlandó. Mire 5-10 év alatt elhasználod azt a 20.000 liter (vagy nemtom mennyi) üzemanyagot, addigra a fele szépen "megromlik", és vagy tönkre teszi a kocsit, vagy nem fog tőle menni az autód.
Egyébként gondolhatod ha ez járható út lenne, mindenki ezt csinálná. De az nem véletlen hogy a határ menti csempészek nagy autók benzin tankjait használják ki.
Ha a kertedben áll és véletlenül bedob valaki egy csikket a kerítésen, hát akkor nem szívesen lennék 10km-es körzetben.
Különben ezen én is gondolkoztam már....
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:41
vagyok.
Gondolom a kérdező ezt úgy értette, hogy legálisan hozná be, tehát ha mondjuk 200-ért veszi kint a benzint és fizet rá 50ft vámot, akkor még mindig jobban jöhetne ki mint ha Mo-n vásárol.
De ez különben engem is édekelne ténleg milyen jogszabályok vonatkoznak erre....
Szerintem van rá lehetőség hogy vám fizetése esetén hozhass be legálisan benzint, csak gondolom olyan 300-400%os vámot kell rá fizetni, azaz pont hogy ne érje meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!