Furgon vásárlása külföldről?
Érdemes behozni-e? Úgy tudom ilyenekre regisztációs adót nem kell fizetni, és a lepapííozása nem kerül sokkal többe.
Ausztriából vagy Németországból furgon vásárlása miatt hol érdemes körülnézni neten? e-bay-t ismerem, de ott sem találok ilyen fajta járművet. Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Fiat Ducato, VW LT, ilyesmi jármű kellene áruszállítás miatt. Nagy rakterű, és zárt legyen.
Nem vállalkozás, saját célra kellene. Azért kellene külföldről, mert ott megbízhatóbb autók vannak, mint nálunk. Persze az ár is számít azért kérdezem, hogy érdemes-e behozni és hogy kell-e rá regadó.
ilyesmire gondolok: [link]
Itt egy példának, ezt hogy lehetne behozni?
Kifizetem az 5500eurót, ha 3500kg alatt akarom használni, akkor kell-e regadót fizetni?
Tulajdonképpen ez milyen kategóriába sorolható, tehergépkocsi, kistehergépkocsi vagy milyen?
Ja és köszönöm a válaszokat :)
elözö hsz vok!
ha 3500kg alatti akkor kell reg adot fizetned mivel asszem személyautoként tudod behozni, Igy reg.ado--> majd KPM vizsga, eredetiség vizsga, nevedre iratás, és nagyjábol ennyi. (most néztem 98'-as 4-es golf 1.9D -re olyan 500e körül van a reg ado, ezt csak pl-nak irtam, hogy tudj viszonyitani) Nagyon szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!