Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől merül le az akkumulátor...

Mitől merül le az akkumulátor a kocsimban?

Figyelt kérdés
Új akkumulátor van az autómban, de a mínuszokban néhányszor lemerült. Nem hagytam rajta se világítást, semmit. Más ismerőseim autóiban régi (cserére szoruló) akksi van, de azok "pöccre" indulnak. Mi szívhatja le az akksit? Ma is alig akart elindulni, pedig ma nincs is annyira hideg. Elég rövid távokat megyek vele, ez is lehet ok?
2011. jan. 7. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet, valami zárlatos az autódban. Előfordul, hogy a feszültségszabályzó ragad be, régebbi tipusú autónál, riasztó is leszívhatja, ha valami kehéje van... Én megmérném minden kiapcsolt állapotban, hogy mennyi a felvétel az akkuról... Ha nem értesz hozzá valamennyire, javaslom egy autovilamossági szerelőt kérdezz meg, olcsóbb, mint egy új akku.
2011. jan. 7. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Mérd meg multiméterel leálított motornél hány ampert vesz vel néhány miliampernél nem lehet több.
2011. jan. 7. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Leírtad a megoldást! Elég rövid távokat mész vele. A induláshoz kell egy csomó engergia, mész egy kicsit, a generátornak nincs ideje tölteni és kész. A páromnak 5 utcára van a munkája, s mostanság sehová máshová nem használta a kocsit és egyik nap még bebikázni sem lehetett. Egy éjszakán át töltöttük az akksit és ment mint a karikacsapás. 2 hét elteltével már megint nehezen indul.
2011. jan. 7. 10:52
 4/13 anonim ***** válasza:

,,és egyik nap még bebikázni sem lehetett"

olyan nincs... szarul csináltátok

2011. jan. 7. 10:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Előfordult nálam is, hogy nem lehetett bebikázni, nem is reagált rá. Régi autó egyébként, idén lesz 11 éves. Bemérték, tölt rendesen, szerintem szerelő lesz a vége, ha esetleg egy hosszabb táv után sem bírja ki. Elég idegesítő :S
2011. jan. 7. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Hogy lehet szarul bebikázni?
2011. jan. 7. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

"Elég idegesítő"

Nekem meg az az idegesítő aki 5 percnyire lévő távolságba is kocsival megy én meg szívom a füstöt.

2011. jan. 7. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:

olyan nincs, hogy nem lehet bebikázni. akkor szar az akkumulátor vagy szarul kötöttétek rá.

az meg hogy 5 utcányira lakik és emiatt nem indul az autó megint butaság. annyi energia amennyi kell az elinudláshoz bőven visszatöltődik annyi idő alatt max fogyasztás mellett is

2011. jan. 7. 18:25
 9/13 anonim ***** válasza:

,,Előfordult nálam is, hogy nem lehetett bebikázni, nem is reagált rá. "

Talán csináld így....akkor nem írsz ekkora ökörséget: [link]

2011. jan. 8. 00:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én egyébként nem 5 percet megyek vele...csupán viszonylag rövidebb távokat.

Kedves Utolsó! Köszönöm az építő jellegű kritikádat, de nem én próbáltam bebikázni, hanem olyan ember, aki állítólag ért hozzá és ő mondta, hogy nem reagál rá. Lány lévén büszke lennék rá, ha ilyet meg tudnék csinálni. Azért kösz!

2011. jan. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!